Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金08 - 三一無敵

我睇過Lu 大大既相, 佢個背景好黑, 但從車MODE來講, 幾幅圖都反映四個輛都係"唔貼地", 因為響車底反影唔到個輪邊既影, 除非佢變得唔好, 不過我相信四輪都係唔貼地.:o

手臂始終有d大。。。變形後感覺似係六點著地。。。
希望今晚再變得好d,會對效果改觀。。。

不 ...
sundaydriver 發表於 25-4-2012 09:55 AM
我睇過Lu 大大既相, 佢個背景好黑, 但從車MODE來講, 幾幅圖都反映四個輛都係"唔貼地", 因為響車底反影唔到個 ...
馬仔 發表於 25-4-2012 10:11 AM

不過我都已經收貨!!:71:
robot mode 可動異常OK,腰關節又有心思,
可動得黎又配合倒 jeep mode時既實淨!!
咁即係四輪唔貼地, RIGHT?

不過我都已經收貨!!
robot mode 可動異常OK,腰關節又有心思,
可動得黎又配合倒 jeep mode時 ...
sundaydriver 發表於 25-4-2012 10:19 AM
咁即係四輪唔貼地, RIGHT?
馬仔 發表於 25-4-2012 10:24 AM

我唔敢好肯定咁答你,不過我朋友都話唔貼,唔知係唔係變得唔好。。。
但係拆左手拳就OK晒!!
今日一收到call立即去取貨....拎上手感覺唔錯,但看到關節好像有點脆弱...
馬沙人仔雖小....但有咁既質素已 ...
vtsuper 發表於 25-4-2012 02:03 AM

就算街價平過訂價都要俾錢嫁啦:(
不過可能貨量多左, 天威開始已經炒唔起
想換貨打去信和9樓問下啦:78:
我仲未得閒去拎...今次竟然有咁多問題...
唔通呢個價都仲要好似抽盒蛋咁= =
我仲未得閒去拎...今次竟然有咁多問題...
唔通呢個價都仲要好似抽盒蛋咁= =
太子touch 發表於 25-4-2012 11:02 AM

而家好多千幾既玩具基本上都係抽盒蛋咁抽(最新代表: metal build condom):(
Don't worry, action toys has very good after sale service
I tried last night and 四輪貼地的.
應該勉強做到四輪可以同時"接觸"到地面的
要留意肩甲是否完全貼實前臂沒讓卡淮頂著
如果仲係唔掂地就睇下股關節有冇裝錯
股關節同小腿連接件係唔對稱架 正常人形時BALL JOIN柱位係靠前
我果隻整到錯哂要DIY
車型真係差咗小小:56:

但人型就一流呀:71:
今日也取貨了 !
人形好玩, 合金也聚手, 8毛錢x2 兩粒LR41電入了也著燈, 又貼心地有條小繩可一拉便拉出2粒電, 細心. 不過膝頭關節小小鬆
車形 - 4輪和手膊頭一同貼地. 可接受, 不過唔好當係回力車咁推
我今日都收到大貨了

4輪的問題, 我影左相

一如大家所言, 係4輪貼地的, 但肩甲都貼到地
有機會的話, 我會將呢個問題修正

來幾張輕鬆的~~

唔知仲有乜野人可以坐?

Zoids o既彬仔

己買。頭發光設計好好。希望快啲出幾多懷舊機械人。