Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <天外凶獸>Space Godzilla(by:sumsum)

回復  yagami

同意!! 三頭龍係值得的, 但都希望佢qc同可動有進步啦!!

諗住1隻唔拆盒1隻拆來玩.
劉波 發表於 3-4-2012 12:21 AM

可以的話我真係想S.H.M系列出埋呢隻《魔斯拉3》里面既三頭龍,造型都好鬼靚丫:$

回復 44# 劉波

我都係指機械哥斯拉個背包, 其實佢係一架飛機黎, 不過架飛機係魂SHOP限定, 早半年前我已經去左訂, 係頑仔, 價錢係#^)~如果真係想買就要去問下佢地有冇訂多左貨
回復 45# 劉波

飛機坦克個SET我冇入(SHM第一SET魂限), 不過半個月前係超人見到要5魚, 大大有時間可以上去問下仲有冇貨~
回復  劉波

我都係指機械哥斯拉個背包, 其實佢係一架飛機黎, 不過架飛機係魂SHOP限定, 早半年前我 ...
haleyho 發表於 3-4-2012 11:28 AM

合体用戰機,尋日已出,但冇訂。:65:

頭像被屏蔽
係咩,我今晚去皆旺買先……
這兩套配件都想入。
俾師兄毒到... 有興趣WO
呢幾隻哥斯拉有無炒起? 4 舊入唔入到1隻?
riisdi 發表於 3-4-2012 07:51 AM

哥斯拉mk出面仲有3魚幾,比心機搵就要
機械哥斯拉3魚2度,新呢只暫時最平好似係頑仔。
至於魂限哥斯拉和機械哥斯拉set每樣都係3魚幾....
回復  劉波

大大係指魂限個架飛機? 如果係, 已經出左, 我尋晚拎的
haleyho 發表於 3-4-2012 10:40 AM

未有錢拎...未有得玩:63:....
GOOD, 正,靚................:71:
哥斯拉mk出面仲有3魚幾,比心機搵就要
機械哥斯拉3魚2度,新呢只暫時最平好似係頑仔。
至於魂限哥斯拉和 ...
御遠將 發表於 3-4-2012 05:20 PM

魂限有咩特別? :@
魂限有咩特別?
riisdi 發表於 3-4-2012 07:01 PM

貴啲...一般而家12算度...有行的話會約10算....
頭像被屏蔽
價錢差別很大, 因為旺角及灣仔看到有些哥同機械哥都賣緊五百幾一隻.......
配件set真係好貴......
價錢差別很大, 因為旺角及灣仔看到有些哥同機械哥都賣緊五百幾一隻.......
配件set真係好貴......
劉波 發表於 3-4-2012 08:34 PM

y拍都有,價錢ok既...除左哥斯拉呢只之外...不過哥斯拉6月會但會唔會有個個初回特典就唔知呀....配件set我訂左但都覺貴:(
頭像被屏蔽
唔買唔安樂....希望放假買到.
頭像被屏蔽
嘩........機械哥斯拉支大炮背包搵唔到....想問可以係邊買?
三頭龍,正到爆,睇下有價格有冇回收落