Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 聖衣神話 EX 人馬座

頭盔有雕花喔
漫畫版的設定! 我估計複刻特典系生跡小姐BB版!
舊神話已經"折磨"左我多年,所以一直堅拒唔再入EX呢條深坑,不過呢隻射手EX真係無法抗拒,起碼買左呢隻射手EX,咁我就唔使再考慮要皇級射手,而且我相信EX我只會入射手及天秤,其他暫時唔考慮,希望我既意志可以堅硬過豆腐~~~~hahaha:66::66:
舊神話已經"折磨"左我多年,所以一直堅拒唔再入EX呢條深坑,不過呢隻射手EX真係無法抗拒,起碼買左呢隻射手EX, ...
ericlai58 發表於 24-3-2012 01:25 AM

下次又話 '不過呢隻 _ _ EX 真係法抗拒'
:DD
大艾個髮型好靚:handshake:
又高大又英俊:52:
一定買!:!
一定買
頭像被屏蔽
翼既可動高左, 大左, 比起皇級仲靚...
面相比胸像更正

暫時5隻ex, 最華麗係佢, 不過可能本身人馬既設計就已經比其他華麗
人馬 > 獅子 > 雙子 > 天蠍 > 白羊 ...
好靚...................必入!
幾昤開訂,?~~~:77:
下次又話 '不過呢隻 _ _ EX 真係法抗拒'
玩具 發表於 24-3-2012 01:27 AM

:35:可能真係會俾大大你講中都未定,hahaha
我有個 frd 之前死都話唔入 ex 坑

點知睇完射手官圖后,即刻都話心郁郁…睇黎哩鋪笨大可以藉射手引更多人入 ex 坑:66:
頭像被屏蔽
好正,我無玩任何聖鬥士玩具都有少少心動
fufupig 發表於 23-3-2012 17:59

就是無才好...因無玩任何的就可以全心由ex開始..........:^
就是無才好...因無玩任何的就可以全心由ex開始..........
影武者 發表於 24-3-2012 03:49 PM

在下正是 :73:

唔使有神話既負擔,哈哈