Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 聖衣神話 EX 人馬座

條短褲特別淺色, 真係好礙眼
對腳有d裝左義肢既感覺:55:
對腳兩隻色真係好肉酸

其實魂[size=13.333333015441895px]Shop [size=13.333333015441895px]Effect parts張官圖已經show咗小腿甲嘅物料有唔同, 而最初嘅官圖就係用同一種物料,相信Effect parts嘅官圖已經係大貨, 實物圖只係影果時嘅燈光唔好.

左: 實物圖  中: Effect parts官圖  右: 最初官圖

總係覺得隻腿甲有D怪
下半位黃金色,上半就淺金
卡妙 發表於 3-8-2012 11:29 AM

咪好似神聖衣紫龍咁樣! 塑料同金屬色差問題嚴重!:45:
個樣店咼, 對腳色差我就無乜所謂, 還店放入櫃都唔會見到佢2條腿:45:
我對色差冇乜所謂...
最緊要面相同外型...
小堅 發表於 3-8-2012 02:14 PM

yes ar外型應該冇得輸了,係睇面相,不過應該都ok,好過米羅:34:
其實魂Shop Effect parts張官圖已經show咗小腿甲嘅物料有唔同, 而最初嘅官圖就係用同一種 ...
heiwong 發表於 3-8-2012 02:56 PM

我要最初官圖.........
yes ar外型應該冇得輸了,係睇面相,不過應該都ok,好過米羅
神話魔人 發表於 3-8-2012 03:10 PM

暫時黎睇,之后幾隻EX 既面相比起星矢同美羅都無得輸
可以放心一下:73:
暫時黎睇,之后幾隻EX 既面相比起星矢同美羅都無得輸
可以放心一下
linkchan 發表於 3-8-2012 04:00 PM

因為星矢同美羅差到冇朋友...只要唔做到舊黃金級, 已經冇得輸了...
呢隻係幾無得輸既,不過個心口同條腰個色差都唔小,都係有點可惜(請真,你覺得邊隻唔可惜先?)哈哈哈哈~~~

裙甲無野丫~ 反而腳有少少怪 ?
點都好
好靚 !!!!!
我懷疑緊個面相有少少問題....好似天蠍咁...盒面&官圖係無問題既, 但實物就.............
回復 271# OST
卡通片設定係咁個喎, 我中意咁多D~

返而個頭COOL d紋好礙見....中意冇紋多d ~
色差係幾嚴重下
但外型掂我都收貨