Toysdaily 玩具日報

查看: 11223|回復: 25

[玩具攝影] SRC 魔法戰隊已出

實物都唔錯... 睇下聽日入唔入到
locker2168 發表於 14/3/2012 20:36

戰隊相對少人問津,應該好大機會會有嘅 :77:

不過今次隻魔法王真係好好好怪,我寧願佢做番原本電視度粗手粗腳果種大隻佬好過,好似大獸神個樣辦咁就差唔多啦 :o

呢隻我都應該唔會入 lu,因為入左兩隻 DX 銀鎧王(星獸戰隊):78:
but$$$???
今日行哂成個旺角都唔見有
真係超有型!!!但我唔可以入坑~~~
:79: 我祝福你地~~~~
真係唔like呢種比例.....戰隊機械人唔應該係咁............四四方方先好睇.....
qc ok ma??? the ball joint ne....
戰隊相對少人問津,應該好大機會會有嘅

不過今次隻魔法王真係好好好怪,我寧願佢做番原本 ...
garykctse 發表於 14-3-2012 10:55 PM

可能我唔係魔法戰隊fan, 純以造型計我幾滿意...
之前隻特搜都好正呀... 呢兩隻都大改造型
今日行哂成個旺角都唔見有
deengai 發表於 15/3/2012 00:18

通常都會有一兩間鋪「偷步」入到貨, 等一兩日啦 :78:
可能我唔係魔法戰隊fan, 純以造型計我幾滿意...
之前隻特搜都好正呀... 呢兩隻都大改造型
locker2168 發表於 15/3/2012 07:09

SRC 「唔忠於原著」小弟冇意見, 但係今次魔法王嘅造型, 好明顯係一個「大隻佬巫師」, 我實在接受唔到囉 :69:
都唔知做乜改成咁..............
Qc很好, ball joint 很實。
Where did you buy it brother?
荃灣荃豐_____________