Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: poonad

[玩具攝影] The metal Boss snake

大大師兄;我真係好想快D有呀.之前聽師兄講話送多一個有頭髮.而家要加多6草呀.咁樣係送定係加,有無師兄講到呀,我有兩張單呀.一張係自己,一張係幫同學.如果係,我要e-mail問問他要唔要.
吓.....原來要6草? 佢沒有同我講,不過6草我都會買..........
seems nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
對不起這的確是侵權產品,我們一向都希望在不刪除情況下以此方式給大家討論,TFC大力神,FANSPROJECT及國產高達都是如此處理,希望大家明白我們的難處。

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=158323

有關知識產權
嚴禁任何形式的侵權bt及下載連結,我們不鼓勵任何非官方及侵權玩具及週邊產品討論,
管理員有權刪除任何有問題討論而不作另行通知。

係喎,之前我同另一師兄開嘅post都移動咗,
仲要冇通知....莫名奇妙~!!!!!!
kafai1978 發表於 11-3-2012 07:01 PM

同意。。。Sponsor 就可以大晒,店大欺客!
aoe88 發表於 11-3-2012 06:11 PM

我發覺講親呢款Metal Boss嘅帖,
都會被移動,唔通呢款唔係12吋Figure....????
kafai1978 發表於 11-3-2012 03:54 PM