Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 桂正和 X TIGER & BUNNY 限定版(速影)

早兩日其實POST過,不過自己錯失,而被罰了,在此再對德哥說一聲抱歉......:64:

好啦,講返主題!!

由上年8月訂,到早2日終於到貨啦!!!

紙盒幾重手

好興奮咁打開!!!

張海布係角色們的側面!!
畫集之前已經買左一本(完全唔記得自己訂左....)

完全沒配件,無野好講........

說話唔多講,只係想分享一下,有機會開盒後再報告!!!

:77:
How is qc of tiger?
呢隻野好貴 wor :67:
呢隻野好貴 wor
nelngan 發表於 18-2-2012 06:47 PM

貴唔貴睇你點睇:畫冊2000yen($200)+shf4800yen($480)+海報先係$7xx 重要係特別版咁你話貴唔貴喇...
回復 3# nelngan

真係睇你自己,我果時都考慮左2星期,先決定
7xx when I bought on day 1 in HK, now increased to 8xx now.
Frying again.......
Just a little matter!  :)

And share my first photo for Wild Tiger here for support!

4G, you are the lucky only cause mine QC is also so so............. :(
回復 6# genesicgaogaiga

我訂果時都要7到尾,你唔洗訂都係依個價已經好好啦:77: