Toysdaily 玩具日報

查看: 30267|回復: 26

魔鬼警察

Revoltech 山口機警系列出到第4只,零式是也。
已經再無驚喜可言,不過信徒們又點可以不乖乖奉獻喔…:no:
今次零式既關節設計用番1,2號方式,不像鷹頭獅般多ball joints。
但活動範圍又不及1,2號般扭動大,可說是較為失色既機警成員。
個人亦不太喜愛零式既設定,尤其腳掌及手長,看起來就是怪…
不過點都好過EVA系列清一色一個body走天下。

同場加映
今次revoltech 彈劾凰 關節做得不錯,
可動性高,及姿勢亦適當地夠誇張,
好有80年代超級系機械人既味道。
細節亦做得不錯,100元左右,
可算交足功課  :love:
我以前有睇過呢個卡通片,
但印象已濛湖,故仔,人設,機設統統忘喇…
正好山口再提起過類已被遺忘既經典,
希望往後山口會再出多一點同類作品,
可以集體回憶一番。:shy::shy:

佢出場時都知類似 異變呀 原姑 果d設定啦:ar:
都習慣曬:$:$
嘩~~好有型~~~~:love:
大大既post好有心機啊~~~支持~~~
我雖然無睇過機動警察既動漫,不過都好鐘意~~
之前見到有MG都有諗過買,不過最後都放棄左:(
大大嘅圖影得好有心機呀!
我係因為CM's隻合金而去睇PATLABOR漫畫嘅,非常好睇!!
D  背景配得好有心思, 眼得好舒服啊 :-)
原文章由 WalkerMachine 於 18-3-2007 03:01 PM 發表
大大嘅圖影得好有心機呀!
我係因為CM's隻合金而去睇PATLABOR漫畫嘅,非常好睇!!

邊有你影架相咁好心機喔…:shy:

有無睇埋PL 既電影版呀?有dd 悶,不過都好經典,由押守井監督架,好值得一睇:^:^
原文章由 nakeman 於 18-3-2007 04:26 PM 發表

邊有你影架相咁好心機喔…:shy:

有無睇埋PL 既電影版呀?有dd 悶,不過都好經典,由押守井監督架,好值得一睇:^:^

有睇過電影版,覺得第二套最正。
但冇睇過TV 同埋OVA,有機會一定要買返黎睇!
are u buy all the 山口??
thx sharing
精彩一流
嘩~ 精采!! 背景係咪mon o黎架?:)
大大0的相好型:shy:

其實零式係忠定奸?
我見佢打埋其他機動警察gei?
Those are great pics ar!
原文章由 IchigoKurosaki 於 18-3-2007 09:44 PM 發表
Those are great pics ar!

x2~~~:shiny:
good job!