Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢新TV版動畫 "聖鬥士星矢Ω"

依家d女聖鬥士真係開放,唔使帶面具
seleven 發表於 7-2-2012 09:14 PM

曾經...海皇篇動畫版最後一幕撒娜著便服都係無帶面具~~可能, 女神怕佢地覺得焗
看來荒木老師會激到翻生都未定:53:
曾經...海皇篇動畫版最後一幕撒娜著便服都係無帶面具~~可能, 女神怕佢地覺得焗
ricky0706 發表於 8-2-2012 12:01 AM
咁更加證明左, 撒娜已揀左星矢, 所以再俾人見到塊面都無所謂...
:66: 個面具可以透氣, 仲能隔絕毒氣, 點會焗呀...
看來荒木老師會激到翻生都未定
Hikari 發表於 8-2-2012 12:38 AM
荒木老師自己最後一套星矢都畫到脫晒力, 而家有人代替佢繼續馳聘動漫界, 佢應該安心至啱...
咁更加證明左, 撒娜已揀左星矢, 所以再俾人見到塊面都無所謂...
個面具可以透氣, 仲能隔絕毒氣, 點會 ...
香港人 發表於 8-2-2012 01:36 AM

講唔通喎人兄...點樣透氣又能隔絕毒氣呀:66:
講唔通喎人兄...點樣透氣又能隔絕毒氣呀
ricky0706 發表於 8-2-2012 01:40 AM
:38: 即係地盤工人用既"豬嘴"之嘛, 可以正常呼吸, 又可阻隔有害物質...
個面具仲有擋陽光,防風,防麈,人地望唔到你咩樣,但自己睇到人地
續冥王篇的真正續集有漫畫,但無動畫,個人比較其代ND動畫化。
ericlam0427 發表於 7-2-2012 10:20 PM

nd停刊就快仲衰過hunter:44:
希望盡快有更多資料睇下, 例如聖衣型態, 及敵人造型等等...
香港人 發表於 7-2-2012 06:53 PM

主角件聖衣望落都唔錯..........有D似天空戰記。
nd停刊就快仲衰過hunter
yugi 發表於 8-2-2012 10:14 AM

但係我覺得nd越畫越好睇…
但係我覺得nd越畫越好睇…
ricky0706 發表於 8-2-2012 04:16 PM

hunter依家都ok:67:
頭像被屏蔽
星矢五子可能以靈魂方式出現,激勵新嘅聖鬥士~好似人馬座咁。(如果設定講五子攞唒便當......)

:x :x pic fm GA
出得龍座....其他三個小強ge後繼者都應該會有ge...再出埋神話...又一筆... :45: