Toysdaily 玩具日報

查看: 3686|回復: 12

[GUNDAM] RG Freedom 的激射特效配件

同之前一個post 有咩分別?
同之前一個post 有咩分別?
kunghey 發表於 6-2-2012 02:53 AM

回復 1# codebar

多謝大大資訊分享
多謝大大資訊分享
請問...背景也是模型送的嗎 ?
多謝大大資訊分享
請問...背景也是模型送的嗎 ?
yannie06 發表於 10-2-2012 07:11 AM

上圖只係會場展覽個時用...
真正既特效件係呢個...
同埋應該第一批行貨先有...
我果盒有張換領紙~~但未研究點換~~:80:
我果盒有張換領紙~~但未研究點換~~
cs13 發表於 10-2-2012 09:11 AM

係貼响盒面果張... 定係另事有一張?...

貼响盒面果張並非換領券... 係買果陣鋪頭會俾一張吸咗間鋪嘅印嘅換領券... 然後等到依家攞住喱張換領券去翻間鋪度換... 查實點換張券已經寫得好精楚...

如果當時佢無俾到張換領券過你嘅話... 可以話間鋪已經搵咗你笨... 當然有可能間鋪當時忘記咗又或者收緊你錢個阿姐唔知要俾張券你... 又或者係張券俾咗你而你又唔知無睇掉咗找者唔見咗都唔定... 不過大前提係先摷下有無張券... 盒模型你究竟開過盒Check過未?... 還是連膠紙都無搣... 可能張券放咗入盒都得過喎...

小櫻上

貼响盒面果張並非換領券... 係買果陣鋪頭會俾 ...
小櫻 發表於 10-2-2012 09:23 AM

張卷係放左係盒入面的...
我果盒有張換領紙~~但未研究點換~~
cs13 發表於 10-2-2012 09:11 AM

你係鋪頭買定係網上BID先...
如果網上BID多數冇...
鋪頭買就拎張券去返你買個間既鋪頭換...
佢有時間限制的...
好似到2月尾...
張卷係放左係盒入面的...
小堅 發表於 10-2-2012 09:28 AM

唔一定...

小櫻果張响精交差買果陣好似係另事俾嘅... 畢竟佢要吸公司印... 搭券應該會分開俾間鋪...

小櫻上
唔一定...

小櫻果張响精交差買果陣好似係另事俾嘅... 畢竟佢要吸公司印... 搭券應該會分 ...
小櫻 發表於 10-2-2012 09:32 AM

原來係咁...
因為我係屋企樓下買...
張卷係盒入面,同佢熟唔駛蓋印仔...

貼响盒面果張並非換領券... 係買果陣鋪頭會俾 ...
小櫻 發表於 10-2-2012 09:23 AM

我係盒入面有~~但冇細心睇過~~:34:
只係立下眼好似話二月先有得換~~所以冇鬼理佢~~
今晚返出搵返盒野出來睇下先~~我都唔知埋葬左去邊~~:26: