Toysdaily 玩具日報

查看: 25233|回復: 21

[ENTERBAY] 有錢到要燒錢紙!!權力.金錢.地位 — 疤面煞星 Scarface The Respect Ver.

你們全是混旦,因為你們沒膽做壞事。
你們需要我,指罵我是壞人,那會顯得你們比較好。
你們只會掩飾、說謊、我呢?我沒這種問題。
我永遠說實話,即使騙人的時候也說實話。  

Tony Montana.

來到ENTERBAY SCARFACE系列最後一彈(有D唔捨得),再看看今次成品如何?

上次是黑盒,今次是紅盒,睇單睇封面分不出呢!

部件比上次簡單一點,但質量明顯比上一彈有所提昇!

今次頭雕的眼神是斜斜地的,不是正面的呀。

部件有4對手,8磚美金,金撈,手槍,太陽眼鏡及雪茄等。

個人覺得比上一彈更神似,西裝剪裁有明顯的改善更合身,扣鈕用上更薄的鈕門,比上之的大粒鈕好得多了。(市面有得買嗎?想換埋上次果隻小背心個鈕呢)

頭雕更接近艾爾帕西諾本人,上色及造型非常自然,但也有朋友覺得凶狠一點會更好呢。

皮膚上色保持1:4 T2時的高水準,頭雕的確是EB強項!

真人比較!!

這就是自信!

Me, I always tell the truth.
Even when I lie.

佩件之一手槍,殺手的風采。

斜斜地既眼神開槍最迷人∼

手槍可退膛,有滅音器。

我以前老細成日話,錢解決到既問題唔係問題...

這才是暴發戶的氣勢!!

今次賣點之一美金!!

Lesson number one:
Don't underestimate the other guy's greed!

今次的黑超位都改良了,很容易就能載上。

紅色恤衫非常修身,著上RM5 BODY最合適∼

酒精,毒品都是害人害己,不可一,不可再!!

面部CLOSE UP,皮膚質感太利害了!

SEXY的胸毛∼

天下是誰打的?是我!
我信任誰?我!
誰可靠?沒人可靠。沒有人可靠,我不吃這一套。
我不需要他,也不需要她。去他們的,我誰都不要。

Who put this thing together?
Me! That's who!
Who do I trust? Me!
Fxxk him. Trust.
I need that shit.
I don't need him, and I don't need her.
Fxxk'em. I don't need nobody!

Lovely !!!!! :shiny:
讚好. 非常精彩的帖.  :77:
燒銀紙呢招高呀!

有機會要抄下橋!:71:
玩就要玩盡D!!
哈哈∼:34:

燒銀紙呢招高呀!

有機會要抄下橋!
catcat 發表於 21-1-2012 01:46 PM
你個隻眼神焦點上色,比我個隻好~~
我個隻有焦點不一情況~~:63:

我都有諗過玩PS燒銀紙...不過懶...冇整到~
你個幾幅PS得幾正~~!
背景牆紙又係一絕~:71:
Wow......... what a good report !!!!  MUST SUPPORT !!!!  

Just the price of EB is a bit too high.
真係好正!靚相正橋:$
頭像被屏蔽
毒圖.......大件事
我嗰隻幅黑超就唔岩位,戴極都唔穩:79:
燒銀紙果張.... 真既一樣 :71:
真係燒著,定電腦KEY上去嫁!!:what:
good, very good~~~~~~~~~~
相靚,pose正:71::71:
真係燒著嫁...哈哈!:shiny:

真係燒著,定電腦KEY上去嫁!!
oscaryiu 發表於 21-1-2012 06:40 PM