Toysdaily 玩具日報

查看: 5710|回復: 20

[玩具攝影] 新手試影SIC格連KING FORM

2012年第一入是這格連KING FORM, 留意這玩具很久, 也被TAK哥落毒影響下:(, 終於入了, 便來影一影相同佢玩下, 沒有影拿槍照, 佢就係齋企都型到爆炸, 去相~ 再添小小隨影M記影月圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
成日見到4眼仔野都心郁郁,
呢隻 關節係咪好易爛
係咪正係可以買黎齊企呢
回復 2# 熱血追擊者

:71:
哩隻KING 關節強化左
可以玩 可以郁
不過本體都係樹脂做 所以都係一跌即爛
但正常玩應該唔會整跌佢既~可以放心玩~
2012年第一入是這格連KING FORM, 留意這玩具很久, 也被TAK哥落毒影響下, 終於入了, 便來影一影相同佢玩下 ...
ZIN 發表於 12-1-2012 03:24 AM

唔拎槍都FEEL到佢D霸氣
哩度真係好野黎
張影月影得好正丫:71:
Coooooooooooooooooooool Zin!  :71:

But when will we get the head of Kakaidar??? :56:
真係靚圖!! :71: :71:
型到爆,好有氣勢
SIC GOOD AR >T<!!!
SIC 靚圖 、靚圖:D
回復 5# Douglas.M.Saint

wakakkakakakakaaka.......我已經習慣&#21655;過幾曰&#22021;&#22885;義
點解king form garren無十三隻動物/昆虫係身上唔同位置呢其實?淨係得心口?
點解king form garren無十三隻動物/昆虫係身上唔同位置呢其實?淨係得心口?
kirin小黑 發表於 12-1-2012 12:57 PM

E個問題...我唔識答:63:
kirin小黑 發表於 12-1-2012 12:57 PM

劍係錯誤融合先有晒,所以有個副作用係本身會變undead
型到核爆!!! :71:
zi chi Zin hing~~~~~:71: