Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 【一人一票】2011年話咁快就過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

其實要開多一欄 $100000→比德哥:34:
其實要開多一欄 $100000→比德哥
上下盤 發表於 13-1-2012 10:17 PM

I voted already... :( May be in $1-$500 catagory... :shy:

35 crazy men here! :71:
mg ooq 259rmb+pgsf 1395hk紙+mc hiv 120rmb+mg ooq全刃式 92rmb+rvf-25 297rmb
大約2300多少少,漫展用既就難計咯:52:有計劃甘入貨都唔算大使
睇返 Hot toys + 12" Riders + 聖衣神話 + SHF 已經過左6皮
我唔想俾屋企人睇到我個 excel
7.  $10001-20000

總計上年原來過左10000都有d嚇驚.....往年係無呢個數
但其實上年係買少左玩具, 不過歸究原因原來係中左幾件Bandai,限定, 就搞成咁 :59:
想睇結果....:66:
20001-40000吧
原色版星失就花不少了:69:
我今年洗少咗呀~:)
不過入手既都係心頭好~

MG Gundam00 7G/S
山口式 Ironman MK X2
山口式 War Machine

好似真係得呢幾隻咋~:78:
用咗千幾啦~
$5001-$10000
哎..........
$1001-3000  自從 gundam collection 唔出, 主要買幪面超人hg/dg 扭蛋 及 高達戰艦盒蛋, 比舊時輕鬆得多. :73:
about 五皮 ......................................

60000以上.......
諗起都嚇親自己= =.... 上年九月開始愛上神姬......淨係一個月就洗左成兩萬蚊.....係神姬上面....我仲會玩figma...gsc的pvc+黏土....計返條數.......自己都差d暈左係度
10000左右啦。。。
8k 左右 la :58:
HK3皮幾...真係幾敗家...