Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: zzMANzz

[玩具報告] 細數2011

利害.........:77:利害.........::77:

咦! :@  正野喎~~~ 大大呢張卡既來源係???

仲有大大都有玩 sd高達online?

因為見到你有盒黃金版rx-78, 我都有玩呢! :he:
幾時砌隻MG龜霸?
§倫兄§ 發表於 31-12-2011 10:17 AM

世界未日前掛 :oh:
最後隻 lego 黑文好正 wo...
想問係邊買?
36韜 發表於 31-12-2011 10:44 AM

友情限定,無地方有得賣:shy:
咦!   正野喎~~~ 大大呢張卡既來源係???

仲有大大都有玩 sd高達online?

因為 ...
威哥仔 發表於 1-1-2012 02:27 AM

張卡係卡簿買
我有玩過SD高達,不過好耐啦,隻黃金SD係其他方法拎黎,唔關SD事:p
張卡係卡簿買
我有玩過SD高達,不過好耐啦,隻黃金SD係其他方法拎黎,唔關SD事
zzMANzz 發表於 1-1-2012 09:02 PM

原來係咁, 仲以為張卡係買d咩超獸送既贈品添! :(

大大做咩唔玩sd呀? 好正架喎~~~ :he:
原來係咁, 仲以為張卡係買d咩超獸送既贈品添!

大大做咩唔玩sd呀? 好正架喎~~~
威哥仔 發表於 3-1-2012 01:09 AM

唔知大大乜年紀呢
    其實張卡係九八、九九年香港好多商場都有得抽,果陣岩岩出SS版既機械人大戰F,D卡既機設就係機戰F時既樣,後面仲有機師、機體簡介,係機戰F既圖,我仲有D白卡,係當時扭洛既,有興趣我先再影

我部腦廢,SD已經好窒,反正有PS3,玩GVGE好過啦:DD
唔知大大乜年紀呢
    其實張卡係九八、九九年香港好多商場都有得抽,果陣岩岩出SS版既機械人大戰F,D ...
zzMANzz 發表於 5-1-2012 09:50 AM

我81年的, 我都只係有抽龍珠, 星矢, 果d咋...... 機戰呢d係較前期定後期呢我都唔記得了, 所以覺得錯過左好可惜呢!!! :oh: