Toysdaily 玩具日報

查看: 10778|回復: 26

[玩具攝影] 我的TFC 大力神

難得放假, 同大力神影下相先...:73:

合体既大力神真係好巨大...:$

貼埋張貼紙就知佢係跟邊一個大佬啦...:he:

合体都要講次序, 先上身加手臂, 下身加腳, 最後係上下身合体, 呢個次序係我發覺最安全最易既合体方式....:78:

大頭相真係好正:handshake:

通紅既雙眼更加有殺氣!:*

頸既活動能力都唔錯, 但肩膀位因為頂住所以有所限制.......:(

大力神 : 幾時可以俾埋我既左手左腳我呀......:help:

期待完全合体.....:)
:shiny::shiny: 正呀..
個日響皆旺見過實物,真係好大隻,仲高過六神合體!?
個日響皆旺見過實物,真係好大隻,仲高過六神合體!?
馬仔 發表於 24-12-2011 13:30

係至少高2 吋.....:36:
你想講兩尺呀!

係至少高2 吋.....
virtualman 發表於 24-12-2011 03:00 PM
你想講兩尺呀!
馬仔 發表於 24-12-2011 16:15

我想講:只少高過六神2吋....:(
呢件係咪國產建造派?我見一架都要五舊幾水......
呢件係咪國產建造派?我見一架都要五舊幾水......
katsumoto 發表於 24-12-2011 22:40

係呀,之前訂左每隻唔駛5舊:73:
呢隻真係好吸引呀, 不過真係好貴呀!!!!!!!!!!!
咁樣睇好似戰損版:x:DD
呢隻真係好吸引呀, 不過真係好貴呀!!!!!!!!!!!
andytkw1977 發表於 25-12-2011 10:38

真係貴,但比起好多玩具,呢隻我覺得值!:)

咁樣睇好似戰損版
mmm2000hk 發表於 25-12-2011 11:55

係呀,不過單腳都可以企穩,正!
其實剩係睇 size 收咁的價錢都算 ok...
不過...始終過唔到自己的心理關口...最終決定放棄~
一炮過3K好多人會卻步, 但分期出又真係唔覺肉赤, 咁大個仔第一次買3K既玩具.................
一炮過3K好多人會卻步, 但分期出又真係唔覺肉赤, 咁大個仔第一次買3K既玩具.................
kenji 發表於 25-12-2011 06:28 PM

如果佢唔係分開出
我諗我都唔會買:DD
其實剩係睇 size 收咁的價錢都算 ok...
不過...始終過唔到自己的心理關口...最終決定放棄~
36韜 發表於 25-12-2011 18:23

其實每一隻獨立睇都算交足功課, 而又可以來個大合体, 仲要不損靈活度. 質料方面又夠實淨, 所以如果唔係錢既問題, 我個人覺得係唔可以錯過既玩具. :love: