Toysdaily 玩具日報

查看: 26845|回復: 116

[Medicom] [平成拉打12吋系列報告VOL.2] MEDICOM RAH No.545鋼鬥王

平成KABUTO內的第二男主角, 雖然是第二, 但個人喜歡佢比KABUTO更甚, 感覺KABUTO是技術型的拉打的話, 那GATACK帶比我的感覺是力量型, GATACK外型硬朗, 主體藍色再加紅眼, 剛好跟KABUTO掉轉....., 很喜歡佢把雙刀, 還可孌較剪出大絕RIDER CUT, 而M記這出品我個人相當滿意, QC一流, 關節夠實淨, 著地性個人覺得比KABUTO好, 他們的腳掌位是不一樣的, 是膠衣位比較貼塵, 我影相時要差不多每張都跟他掃一掃, 遲下再幫佢同KABUTO合影一些動作照, 先來正正式式單獨影一下. 好~去相:43:

IMG_2860.JPG IMG_2866.JPG IMG_2868.JPG IMG_2870.JPG IMG_2873.JPG IMG_2875.JPG IMG_2876.JPG

IMG_2877.JPG IMG_2878.JPG IMG_2880.JPG IMG_2882.JPG
IMG_2885.JPG IMG_2888.JPG IMG_2892.JPG IMG_2894.JPG
IMG_2896.JPG IMG_2899.JPG IMG_2902.JPG IMG_2904.JPG
IMG_2907.JPG IMG_2910.JPG IMG_2911.JPG IMG_2912.JPG IMG_2918.JPG IMG_2914.JPG
IMG_2922.JPG IMG_2917.JPG IMG_2916.JPG
END~:77:
Good  , I love it:71:
Nice photo!
我今天早收工都走o左去入依隻o野!
但為何依隻比其他貴?我去Medicom網頁睇,它們都是萬九日元呢~~~
回復 3# 三木白花子

早入早享受~ MERRY CHRISTMAS呀~三木兄
回復 2# 滴滴仔

LOVE就好:71:
一d毒性都無......:38:
回復  三木白花子

早入早享受~ MERRY CHRISTMAS呀~三木兄
ZIN 發表於 22-12-2011 09:49 PM

真係貴得離譜!但好開心見到你同樣入o左依隻野,I am not alone,我都祝你Merry Christmas.
回復 7# 三木白花子

現在咩價真係唔知, 我昨晚入, GATACK如果出HYPER FORM我也死定......
ZIN大好相!
我都幾鍾意加賀美~
支持ZIN兄同gatack!!!:77:

回復 6# 布魯士

Never mine:p 抽抽先
超級美圖啊!!!! 極品中的極品 :D

感謝大大分享 :71:

話說我只有Kabuto那一隻

這一系列要集齊的話..米要很夠啊  :69:
駛唔駛影到咁型呀•••••
仲教到反差啱啱好•••••
少D定力都死享庶:no:
回復  布魯士

Never mine 抽抽先
ZIN 發表於 22-12-2011 22:31

唔明.............................:38:
駛唔駛影到咁型呀•••••
仲教到反差啱啱好•••••
少D定力都死享庶
Oldcat 發表於 22-12-2011 22:39

嗚呀..................................  :63: