Toysdaily 玩具日報

查看: 12023|回復: 25

[玩具攝影] [價$帖] EX 小雲 ~之~ 我又試玩風雷電

[價$帖] EX 小雲 ~之~ 我又試玩風雷電

先報價, 好耐以前信我九樓訂, 竟然比現貨貴足一成....

小零身體部份係合金,手腳頭膠件,算重手。老實講,比例問題,頭重尾輕。附台座是必須的,而台座雖然已經做左齒輪關節,但仍然未能長期支撐跳躍動作,只適合輔助用途。

QC不過不失,無明顯大問題,但少少出界實有。

欣賞小雲做左布料衣服。可動方面,只是一般。

整體肯定比CMS好,但一分錢一分貨。

去相:

風。雷。電。

小吉, BODY係合金.

同WAR MACHINE比較:

小雲: Blow a kiss~~

各位帥兄, 請請~

:64:

貓大典解咁多地方,$$同時間嘅??:?
:DD B仔中.........catcat真係露台中出影相
點解唔甩左佢個頭黎影?小雲好鍾意成日除左個頭出黎架喎!:blame:
影得很靚..............

宜E~~:43:~~宜E~~:43:~~警車呀~:43:~~~好緊張!~:43:~好緊張!~~:43:

傻林博士~~~~~我返泥啦:65:
點止地方同時間,貓貓重有好多$$ !
EX小雲我都有入 , 謝大大分享 ~
整體做得不錯 , 如再精緻d , 同多一個表情就好, 配件亦比較小 ...
點解小弟覺得四樓以上係全心抽水咁嘅....

點都好,抽水大歡迎!:71:
影得很靚..............
Smarties8 發表於 21-12-2011 12:46 PM

THX support!!

:43:
點止地方同時間,貓貓重有好多$$ !
RRAAYY 發表於 21-12-2011 02:13 PM

Ray大您點錯相啦,個個係$hiine大大至真。

您睇下個邊!:@

:43:
EX小雲我都有入 , 謝大大分享 ~
整體做得不錯 , 如再精緻d , 同多一個表情就好, 配件亦比較小 ...
acq 發表於 21-12-2011 02:22 PM

配件小弟都ok,但可動度低就令耐玩性打左折扣。

而且帽子戴得太實會令頭髮甩色,小心!
貓大典解咁多地方,$$同時間嘅??
Godzima 發表於 21-12-2011 12:19 PM

大G哥您一支鏡頭夠我玩半年啦。
配件小弟都ok,但可動度低就令耐玩性打左折扣。

而且帽子戴得太實會令頭髮甩色,小心!
catcat 發表於 21-12-2011 02:44 PM

:67:去買volk for 1/3 scale 個d 打底笠 law