Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 沉默是柑

[詢問] 這樣的“玩具相”。。。可以嗎?(+第二圖)

關閉 [複製鏈接]
直接放條link? 或send 我email 啦, 我要呀! :46:
比條LINK來看...................:46:
玩具日報討論區分類內容指引及版規守則
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-167148-1-1.html

......

玩具日報討論區守則如下:

玩具日報討論區為玩具日報附設之互動平台,
主要作用為宣傳玩具日報及提供空間給會員交流玩具心得。
為確保玩具日報討論區之正常業務運作及和諧討論氣氛,
如會員對於討論區內任何內容之管理及處理手法上有爭議,
會員亦必須遵從版主或管理員之決定,
玩具日報編輯部保留對本討論區內所有內容之最終編輯權。

本討論區"玩具日報"所定級別為"適合任何年齡人士觀看",
如會員章貼發表題材敏感或不適合十八歲以下人士觀看的文貼,
本網管理員及版主有權處理,
本網在此聲明:如有任何法律責任將會是發貼會員自行承擔,所有法律責任均與本網無關。

......
回復 17# wing0boy

去“病人”道睇啦!前兩日已POST。:DD
回復 18# vanhelsing

Thank you very much !! 知道因該點做。:64:
:(..................唔打格仔應該唔得
回復 21# ZIN

:38:尊重他人係必須的。唔打唔得,打咗唔靚,唯有揀d美而不色的圖來發啦。:66:

又由 “丙人” 追返黎∼:(

我覺得只要唔露點的話應該就 ok 既∼

但其實而家有好多電影就算露點都只係 2b 級,而家時代唔同哂啦∼
而家仲有幾多 18 歲以下未睇過咸野丫∼
更何況柑大影得一 d 都唔色情,不過如果 td 真係咁堅持保守的話就由得佢 delete post 囉∼
國有國法,壇有壇規,畢竟都要專重既∼

btw 我覺得打左格仔 � 用個 “禁” 字遮住反而仲色情∼
情況就好似係大衛像上面放塊樹葉咁……
沉默是柑大大, 這些圖是不可以的
正如6樓同15樓的大大所說....
唔係露唔露的問題....
係幅圖的意識,題材敏感,意淫或不雅都唔適合POST在玩具日報....
例如CAT大幅圖...其實都唔係咁好...FIGURE隻手想表達D乜...大家心知肚明啦~
希望大家可以合作~謝謝...
問題已解答, POST亦會關上並移去會員詢問區