Toysdaily 玩具日報

[詢問] Figma龍騎斷手可以點救? 復活啦~(勉強...)

:79: 玩左一陣就出事 有冇方法可以駁番?

相關帖子

buy another one since its so cheap now :38:

很負責任地講
買個新
龍騎禁平,買個隻算la:38:
你睇下我斷咩先LA:42:
龍騎禁平,買個隻算la
你睇下我斷咩先LA
zero2443 發表於 11-12-2011 06:06 PM

b記大把版本,haha,快d去訂one minutes啦
b記大把版本,haha,快d去訂one minutes啦
zeroeo 發表於 11-12-2011 06:15 PM

正有此意:DD,笨大既扼$Plan這次幫助我XD
講真, figma 的話唔係sp 又唔係貴 , 買過隻都不為過....
而le 隻死左o既又可以用黎改下野...

但如果真係有愛, 又或者想試下手藝...
(轉貼)
blog.yahoo.com/_QQYDKODTJMCW3LQ7TLCGP5HWGU/articles/20062
(轉貼)

le一個post 可以幫到你....
方法le 個最普通嫁la...
而如果唔想唔同左樣又到左一個同金錢過唔去o既地步...
你可以求其買一隻平o既, 用返同一個位o既join 黎補....

最平既方法... :26:
回復 4# zero2443

我隻SHF既路飛都係咁斷=.=