Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.88~~~正義的好拍擋~~~新二號

十卜some大,確實2號唔平。
Fourze由開始Pass到依家有點期待,又睇下笨大出成點。
virtualman 發表於 21-11-2011 07:05 PM
THX virtualman 兄支持~~~~大家一齊觀望 Fourze 吧~~~:)
十卜Some大生日前一帖
依家一二號放埋一齊有種莫名其妙既感動~~~
timothy276217 發表於 21-11-2011 07:10 PM
多謝 timothy 兄~~~~聽日睇下有無可能入埋騎士做生日 bonus ~~~:73:
SOME兄支持一下先,不過我見2號好似高左。
係角度定真係高D?
毒...毒....
12月真係要買番,頂唔順

support some兄,
最後都係要1,2號一齊先夠正
zero~004 發表於 21-11-2011 07:27 PM
THX zero~004 支持~~~~:77:不過而家幾乎無好價可以入手~~~:80:
十卜相信未來好快見到shf昭和齊腳
ZIN 發表於 21-11-2011 07:30 PM
THX ZIN 大兄十卜~~~~~~~~:handshake:
剛剛上亞虎bid左架電單車, 重等緊入隻一號, 二號又出啦.....
個人like紅色手腳的二號多d. 不過十一月好多野玩, 重有星矢戰記同 gvge, shf skip一下先.
最後, 多謝大大出 post 上渴
這一對很貴...
我還是乖乖等下月的climax電王...
支持some大~~
我唔係1,2號年代,淨係細個睇碟睇返好多
1,2號齊腳果刻我真係有講唔出既興奮:35:
一二號一齊玩堅係正
Some大應該拎埋tatoba出泥被一二號打
不過今次二號d價都幾嚇人
另外預祝 ...
saga522 發表於 21-11-2011 07:44 PM
THX saga 兄支持~~~~多謝你預祝~~~~:)
技之一號,力之二號,加埋V3就一家團聚喇~~~~~~
小武 發表於 21-11-2011 07:51 PM
V3 不日推出~~~~勁期待~~~~:$
some兄,miss your post so much~~~:52:
1,2號真係好正,真係非入不可啊~~~:$
SOME大都係你既report至正:71:
又賣大包:DD:DD
好一個DOUBLE KICK
下一個到SKY出場
Support some大!!:71:
觸角可能會有些不對稱, 冇留意tim
shocker rider 會唔會係魂web限定呢?
msz006_ver.ka 發表於 21-11-2011 08:06 PM
要留意下對角呀~~~有部份唔係咁正中~~~~:54:
Shocker Rider 就唔知~~~~我驚舊一二同櫻島一號都係魂限咋~~~~錢畀多少少都OK~~~最怕係對角要抽盒蛋~~~:55:
差V3!!!
怪物et 發表於 21-11-2011 08:48 PM
V3 快架啦~~~~~~~~:*
SOME兄支持一下先,不過我見2號好似高左。
係角度定真係高D?
destiny 發表於 21-11-2011 09:14 PM
THX destiny 兄支持~~~~~~兩隻係一樣高GE~~~:77:
剛剛上亞虎bid左架電單車, 重等緊入隻一號, 二號又出啦.....
個人like紅色手腳的二號多d. 不過十一月好多野 ...
dohko 發表於 21-11-2011 09:29 PM
希望 donhko 兄可以快啲全部到手~~~THX 十卜~~~~:77:
仲諗住 Some 大下一隻期待嘅會係 Knight..., 不過我都一樣會入 Fourze 主體, 其它 "厄錢" 配件就未必會入了。

當年一文字隼人出場係一個意外, 如果唔係飾演本鄉猛嘅演員藤岡弘拍攝期間出意外受重傷, 或者未必會出現呢個角色, 但這一來卻收到比預期更好嘅效果, Rider Double Kick 嘅超必氣勢更加係後無來者。