Toysdaily 玩具日報

查看: 3778|回復: 17

[玩具攝影] [價$帖] Outdate小發現 ~ CARS 1/6玩具吸塑

[價$帖] Outdate小發現 ~ CARS 1/6玩具吸塑

最近行經樓下MTR, 發現左有SET十蚊蛋好啱比12"FIGURE玩.

其實都唔知出左幾耐, 不過見無人介紹過, 就講聲比TD弟兄知, 真係好夾1/6玩具一齊玩.:$

蛋紙:

大小比較:

今日嘅MODEL: IRONMAN

最後影開相, 問ASUKA借隻公仔玩玩.

各位帥兄, 請請~

:64:

WAHAHAHA!!!! 送禮自奉真係一流!!!:66:

貓兄,隻 IRONMAN 吸引D
I really like mk iv grey color but can't afford fry price.....maybe get one after received $6000
thx......!!!.pic!
:DD抵玩
1515DDDDDLLLLLLLLLLLWWWWWW
I really like mk iv grey color but can't afford fry price.....maybe get one after received $6000
keithwu516 發表於 6-11-2011 10:06 PM

其實灰色軍事味重d,加上又唔會退成粉紅色,所以小弟都頗鐘意呢隻轉色版ironman。

唔過二千的話,可以考慮。

反而mkvi個d就無謂後追啦,太多問題。
Catcat d 相愈黎愈正:D
Catcat d 相愈黎愈正
甘大滋 發表於 7-11-2011 06:30 PM

其實小弟係不斷練習中,想揾個最佳嘅setting。

因為冬季到想要出露台影相除左好易凍病以外,風大亦是一個好大嘅問題。

Btw,今日小弟花左六草買左牌黑色亞加力膠片,得閒再練過。:71:
支持支持 我自己好少影玩具 影小朋友就多 :43:
隻 iron man 玩吸塑個樣超正 :shiny:
這個超正~~~~ 點解我冇見過o架~~~~
點解我冇見過o架~~~~ X 2
哈哈哈∼∼∼ 我也成功入手了∼∼∼∼

MK 有冇 1set 買呢?~~~~~~~~~~