Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 加勒比海的海盜王—Hot Toys Jack Sparrow

等囉...但超人都未到我...:die:
lee隻真係好正!!!!!!!
good pic, good report~~
頭像被屏蔽
相係樓主影的?or HT影的?
其實版主d相甘靚唔知HT有份協助呢?個人感想:係咪真係甘多己訂的人讚好個笑面呢?而我只會投中性票。我訂黎送俾太太,但我知佢只會鍾意戲中笑臉表情,而唔係林峰chokchokchok.我明HT嘅難處,而我只得無言!

黑珍珠號酒瓶&長鏡係5係得limited edition/VIP先有???(小弟好想知):63:
我最想知樓主呢隻同我第二時到手o個隻係未會一樣,
有無返晒樓主d配件?
係就收貨丫。
不過呢幾個post好怪,相既質素好高,
無提過取貨過程,無講過check左幾盒。
呢幾樣野係呢度分享既ching好慣性會提。

所以對呢三個post可信性有保留
我最想知樓主呢隻同我第二時到手o個隻係未會一樣,
有無返晒樓主d配件?
係就收貨丫。
不過呢幾個post好 ...
norip999 發表於 3-11-2011 08:06 PM

大家搵食啫,唔洗講甘白嘅。不過版主今次做咗一d平時少做嘅野啫,anyway 有靚相睇都好。
頭像被屏蔽
真是不明白,嘅然人頭的造型未決定,點解要show比客人睇,我就是起初鐘意露齒笑臉,才買,點知現在笑臉變了無齒,為了爭客,其實有無唔導客人呢!
回復 52# norip999

已取貨,不過去緊飲唔方便影相,小弟唔係VIP,冇長鏡,可能真係唔太多人知到貨,所以唔駛排隊,大貨qc我覺得ok,可能我要求低,睇一盒就得喇,eb隻冇訂,等其他大大對個發聲body的評語再決定

回復 52# norip999

想笑死人? elljay都唔識?
係實物就好,不過ht下次定到個樣先比sample好d,
顏色唔同都可以話相片問題,成個樣唔同無藉口掛?
回復  norip999

想笑死人? elljay都唔識?
hunterelf 發表於 3-11-2011 08:34 PM

邊個國家既大人物?點解我一定要識?
有咩野好笑?
多謝師兄, 睇完周身虫咬咁.......
回復 1# Dick.Po
請問系米依家香港地區都有長望遠鏡送啊?