Toysdaily 玩具日報

查看: 12532|回復: 30

[分享討論] 3A維修記 ~與~ threezero headquarter "外"影

早前小弟嘅Exegesis JC戰損受傷,經修補後外觀如常但活動能力大大減少....

http://toysdaily.com/discuz/thread-168978-1-1.html

(各位勿介意小弟呃POST,出FIGURE圖係以免被移)

因此膽粗粗EMAIL THREEAONLINE說明情況,講明係小弟外拍時整壞。

估唔到隔日就有回覆說可以維修。:$

今日帶埋JC去到3A總部時,負責人好有禮貌,亦無向小弟問過左十四日未,甚至連單據都無要求一看(老實講,無)。

辨好手續後亦好歡迎小弟參觀陳列,好多正野!

總部內未能攝影,小弟都係門外留個記念。

大廈,3A風格嘅舊化。

留意水牌,三樓A!

大門。

小弟唯一可以合法影到嘅陳列品。

最後要多謝負責人,希望THREEA能夠繼續保持貨品與服務嘅質量。:64:
好好的售後服務、希望佢越做越大
係佢隔離做左咁內, 峰哥office真係第一次見
They are so nice !!!!!!!!
頭像被屏蔽
我試過發現手掌有油漆問題,佢地記咗整條手臂給我:78:
lee d咪就係劉華所要ge服務態度lor!
其实3A的服务是出名好的
就连我这种国外 玩家只要有坏件
email给他们就会有替件寄回给你
不论年份和无单据
頭像被屏蔽
threeA服務無得頂, 有朋友已讚過.
人地唔係淨係為咗賺大錢, 佢地都對自己有要求.

我反而希望果D完 ...
dogjumpjump 發表於 1-11-2011 09:29 PM

因為小弟講明係自己外拍玩壞嘅,人地都肯維修確係值得出post一讚。:71:
好好的售後服務~
頭像被屏蔽
真係好正﹗值得一讚﹗HT set 咁多規矩係對付超級完美主義者,我聽過有人因為隊長粒星歪左少少,又攞去換.... 我聽到都呆左﹗
3A 售後服務希望以後可以保持水準喇﹗
頭像被屏蔽
3A售後服務真係一流, 真係無諗過自己整爛都有得搞. :71: