Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]食玩炎神戰隊---加油王G6 (多圖load好耐慎入)

頭像被屏蔽
食玩變DX
真係冇你收!:71:
:QB仔又化腐朽為神奇......黐Q 線架!:*
回復 17# Panzer

老實講....正過DX:)
鱷魚車張貼紙貼反咗...6字變咗9字
G6編...

炎神王G6(檔案資料)
操縱者:轟音者全員
全高:63m 重量:6000t 最高速度:760km/m 最大出力 ...
Warmblood 發表於 16-9-2011 10:32 PM

cool~~~g6 就係好正........
:71:job
support 食玩bb !!
嘩!隻「豬肉」好勁喎!型仔好多!

比心機呀!地球既和平靠哂你啦!
常威 發表於 17-9-2011 09:31 AM

炎神差唔多埋尾啦:$

毒嚟講呢~………

不大年中都放唔少播,他朝君體也相同呀,應左啦。
catcat 發表於 17-9-2011 09:48 AM

:blame:夠威少咁毒....不過依期齋哥係咁揪鞭上.......不容忽視:67:

好正呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
timyin 發表於 17-9-2011 09:54 AM

thx Tim捧場:64:

真係超正ar, 大大改到好似sr 合金一樣  
原本我覺得炎神d 眼仔好低b, 但大大呢隻望落去 ...
bbf1125 發表於 17-9-2011 10:03 AM

bbf兄過獎啦:64:我只係用佢原裝眼仔貼紙.....:64:
回復  Warmblood

綠樽
leo2004 發表於 17-9-2011 12:44 PM

:77:記住.....原子灰會發熱.....另外....係半乾時用cutter先削好初型....待全乾時執得無咁辛苦同大塵

食玩變DX
真係冇你收!
Panzer 發表於 17-9-2011 03:02 PM

:DD law lee jean law

B仔又化腐朽為神奇......黐Q 線架!
柯柏文人 發表於 17-9-2011 07:26 PM

:43:thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:43:

回復  Panzer

老實講....正過DX
人物 發表於 17-9-2011 08:46 PM

:64:活動度食玩真係無得輸

鱷魚車張貼紙貼反咗...6字變咗9字
aol 發表於 17-9-2011 08:47 PM

:@弊..........原來貼反咗..........多謝師兄提點:64:

cool~~~g6 就係好正........
幾何 發表於 17-9-2011 09:56 PM

:handshake:嘩.....:handshake:幾何兄用隻金色好靚.....可否出多一兩幅比小弟抄考:64:

job
support 食玩bb !!
S20081997 發表於 19-9-2011 12:14 AM

thx.daydayS:$
thx.daydayS :$Warmblood 發表於 19-9-2011 10:23 AM

sor , I am DayDay "D" :shy:
等你post G9架師兄:shiny:
等你post G9架師兄
aol 發表於 19-9-2011 08:26 PM

:77:一定一定.....但隻巨鯨無比敵要花多少少時間
頭像被屏蔽
回復  Warmblood

謝謝指教..不過都未開..哈哈
咁會唔會乾0左後會發脹,整爛,整爆想填補的空間? ...
leo2004 發表於 21-9-2011 12:50 AM

:65:....指教真係唔敢當.....大家吹吹水啫:77:
以我認知....原子灰本身係車房整車師傳用多.....係大面積補填用......
乾0左後唔會發脹.....但任何混和填補劑亦會少許縮水.....,至於...整爛,整爆想填補的空間應該無乜可能.........最有可能反而係填完窿乾咗又磨好d原子灰裂番晒......
我又幾好奇點解您會選用原子灰......又臭..磨佢又大粉......又唔咬件.......又多沙窿.....又脆:?
炎神差唔多埋尾啦

嘩.....幾何兄用隻金色好靚.....可否出多一兩幅比小弟抄考:64:

...
Warmblood 發表於 19-9-2011 10:23 AM

遲下先影0的相, 再POST上黎呀:35::35:
頭像被屏蔽