Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小甜甜

[玩具攝影] 宇宙大帝(ASIA)圖2張

support!!!  :71:
但行貨唯一可取之處,就係當你欠件或件玩具有問題時,可以拎返去瑞記換呀~
chiu 發表於 5-9-2011 11:49 AM

我之前試過, 買了v型行貨, 點之條脛有問題, 我影埋相, send 去瑞記要求更換parts, 佢地真係有人打返電話比我, 但係佢地話要我攞返去店舖, 再由店舖交返比佢地..........

當時我面對既問題係, 我都冇單 (一般買玩具都冇單), 間舖肯唔肯同您搞又係一個問題.
所以最後我都冇換, 之後唔埋咩版, 只睇價錢.
最好還是別買日版,出事的話只能自己修:49:
頭像被屏蔽
回復  中弓

對玩家無任何分別, 只有對炒家有分別........ekekkekee
chungcup 發表於 5/9/2011 01:41

對 "日版迷戀者" 都有分別 :p
I've been buying toys for nearly 10 years if price is reasonable I dun care whatever version it is.

Unless the guide is all in chinese (just like tv games)
甜甜姐,看你的大帝,再次証明行、日及亞版根本冇什分別。謝謝。
中弓 發表於 4-9-2011 22:37

小甜甜好似唔係"姐"......
心理問題,最多多張貼紙
但行貨唯一可取之處,就係當你欠件或件玩具有問題時,可以拎返去瑞記換呀~
chiu 發表於 5-9-2011 11:49 AM

小弟不材, 不喜勿插, "觸木"講句, 亦未遇過欠件問題, 只知行貨合金魂係only欠件可換, 其他都no way! 相信其實應該唔會太多欠件問題, 咁其實咩版分別都唔大嘛
其實一早知,所以無所謂咩版,只係訂開一定有貨0個間得日版無計。。。
其實一早知,所以無所謂咩版,只係訂開一定有貨0個間得日版無計。。。
其實,早買日版都係貴幾百je,想玩又畀得起,都ok既.
總之,買番來唔開盒就乜版都冇用.
頭像被屏蔽
由GX-01 到宜家.....日,行,亞版...都冇分別...除左價$......