Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖]+[外拍] Robot魂 Zaku

都好啲,範圍都細啲!!
再問,咁喺香港島、九龍半島、離島定新界??
Godzima 發表於 26-8-2011 10:27 AM

伶汀島
伶汀島
Inside-post!!!!!

大力綠神同大家說聲好!!:65:

早兩日同班豬友行過煙屎,見綠揸出左,成28X :@
雖然知出面應該再平多幾十,不過無謂周圍中,買左諗就。。玩啦!

配件係咪算多呢?綠揸應該有既武器佢都有,仲加多套盾和錐!
不過d hold住武器既配件就真係幾騎呢。。。
尤其件掛大炮既,插响個盾牌度,佢已經係一件好強力既武器!!
我確實仲未知佢除左掛住支炮之外,仲有咩用。

除左個盒、吸塑同說明書無影,全部野响晒度!

全身:

隻野關節超好,而且綠揸勝在外型簡單無花巧,攞起姿勢特別就手!

係隻眼珠要轉果時煩d,要拆頭。。。

除左其餘既六隻替換手掌,全部野上晒身!

一向都覺得綠揸好低能,或者因為係髏羅,又有個豬咀。:67:
所以會認為佢唔可以攞一d型、好型,以至超型既舖屎,固此我就攞左哩d。。。

戇居地揸支AXE去打仗

走左兩步,有d野

弊!急屎!無影櫈!疴左

又弊!打仗有Q草紙,惟有用手指

用完手指聞下屎。。。

d咁戇居既綠揸,真係唔死都無用,死左

最後黎張MJ招牌斜企!

綠揸!我愛死你!!:love: :love: :love:
你班福佳,冇啲誠意,我出夠一舊!!
Godzima 發表於 26-8-2011 10:24 AM

OK, 1,000 yen
:love:常威話一陣去大海博一博就有摸拖.......下次外拍齋哥飛En嫂.....威哥操老牛

一將功成萬骨枯:69:其實我覺得改為一野"伸"佢落山崖,跟住話佢番黎復仇仲大路喎(講笑:34:)...Nice Photos Nice Story:71:
一將功成萬骨枯其實我覺得改為一野"伸"佢落山崖,跟住話佢番黎復仇仲大路喎(講笑)...Nice Photos N ...
巴武藏 發表於 26-8-2011 10:38 AM

:$就泥跌落山崖時....GM捉住6渣大叫....." I'm your father ":*
選車款可以....揀完邊款要比我批過先得
Warmblood 發表於 26-8-2011 10:26

呢個當然無問題啦
你班福佳,冇啲誠意,我出夠一舊!!
Godzima 發表於 26-8-2011 10:24

呢舊真係好L大舊:(
伶汀島
伶汀島
Panzer 發表於 26-8-2011 10:32

好似唔喺境內喎!!:58:
我唔揀車!我要揀船!!!
就常威陣間坐果架啦,貪佢有公仔面食!
sundaydriver 發表於 26-8-2011 10:28

D,坐船點外攝呀,曚斎:53:
就泥跌落山崖時....GM捉住6渣大叫....." I'm your father "
Warmblood 發表於 26-8-2011 10:41

Its not true, Its impossilbe
就泥跌落山崖時....GM捉住6渣大叫....." I'm your father "
Warmblood 發表於 26-8-2011 10:41

錯~~~~~正確是"You are my son~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"
好似唔喺境內喎!!
Godzima 發表於 26-8-2011 10:46

長洲上船,4個字到,唔駛帶回鄉卡:67:
D,坐船點外攝呀,曚斎
timyin 發表於 26-8-2011 10:47 AM

夜遊秦淮河:43:........
D,坐船點外攝呀,曚斎
timyin 發表於 26-8-2011 10:47

其實斎斎喺話坐船,揾啲嚟外攝呀曚炳!!預唔預你呀??:75: :75: :66: