Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [食玩新手]海賊戰隊+豪獸神(含價錢)

打 左成晚野,一個錯手無哂

宜家意興闌珊,唔想出POST嘞
benbenben4213 發表於 22-8-2011 10:07 AM

下次開個文字檔先至打嗎!唉!:42:.......打過啦!仲望!:67:
下次開個文字檔先至打嗎!唉!.......打過啦!仲望!
常威 發表於 22-8-2011 10:14 AM

我打晒copy咗先出post:43:.........
我打晒copy咗先出post.........
Warmblood 發表於 22-8-2011 10:18 AM

WB叻叻!~~~~~~:43:咪走呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:43:
我打晒copy咗先出post.........
Warmblood 發表於 22-8-2011 10:18 AM

WB叻叻!~~~~~~咪走呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
常威 發表於 22-8-2011 10:20 AM

兩位請收起你們皮膚的表層啦。:78:
BenBen唔好理佢兩個,快d打過啦。:65:
兩位請收起你們皮膚的表層啦。
BenBen唔好理佢兩個,快d打過啦。
sundaydriver 發表於 22-8-2011 10:35 AM

:handshake:早呀齋哥....您上個week全無貢獻.....常大俠咇咗兩野.....我都咇咗一野...賓少劣緊就咇.....您好自動自覺咇野:what:
早呀齋哥....您上個week全無貢獻.....常大俠咇咗兩野.....我都咇咗一野...賓少 ...
Warmblood 發表於 22-8-2011 10:39 AM

啍!:!
今晚等睇野啦!
啍!
今晚等睇野啦!
sundaydriver 發表於 22-8-2011 10:42 AM

:74:請言明時間.....小的子時就寐.......請勿打擾
早呀齋哥....您上個week全無貢獻.....常大俠咇咗兩野.....我都咇咗一野...賓少 ...
Warmblood 發表於 22-8-2011 10:39 AM

Sorry, I have no contribution too, it is completely rubbish.:49:

:handshake:
小弟咇左三野....

咁係咪叫贏個馬J呀?
    :handshake:
戰隊食玩真係幾好玩架,有無去主場睇 cchong420 師兄個侍戰隊食玩POST呀,包你同 B 哥中毒度 + 100

不過 ...
benbenben4213 發表於 22-8-2011 12:37 AM

其實我都係塵世間o既一件迷途小羔羊o黎o者:(:(
btw 個 post 移o左去模型區啦:78:
琴晚打打下字,諗住跳去第個 WINDOW搵料,點知錯手按左個 右上角 X,唉.........

今次學精嘞,開定個 WORD,打到咁上下 COPY & PASTE
琴晚打打下字,諗住跳去第個 WINDOW搵料,點知錯手按左個 右上角 X,唉.........

今次學精嘞,開定 ...
benbenben4213 發表於 22-8-2011 02:09 PM

出post啦,仲講!:67:

十卜威兄 :)
我睇黎都要快手D入返新個SET豪快王啦
豪獸神D水口位真係好顯眼 我都要快D噴層低色眼不見為淨啦:o
我都係岩岩先開始玩戰隊盒玩嫁啦:43:
好友賓賓賓同血兄我都估到係邊個啦:DD
十卜威兄
我睇黎都要快手D入返新個SET豪快王啦
豪獸神D水口位真係好顯眼 我都要快D噴層低色眼不見為淨 ...
kit0829 發表於 22-8-2011 02:22 PM

:65:一齊玩戰隊盒玩吖

豪獸神D水口位真係好顯眼 ????曰版d膠料好dd喎....無理由架:67:
一齊玩戰隊盒玩吖

豪獸神D水口位真係好顯眼 ????曰版d膠料好dd喎....無理由架
Warmblood 發表於 22-8-2011 02:47 PM

血兄:DD
好呀一齊玩吖
you cc