Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[玩具攝影] 絕對無敵-獅人鳳 Part 1

回復 59# kevinwong4ever

thanks.請問知不知邊度有百勝龍王boxet 賣和幾$  ?pm me thanks.
回復 60# kevinwong4ever

好在有大大,才可買到平嘢
回復  kevinwong4ever

好在有大大,才可買到平嘢
frankfung 發表於 24-8-2011 05:02 PM

唔好咁講! 最緊要買到心頭好,哈哈 :67:
大大 唔知可唔可以 PM 給我 too
出下絕招先~~~~~~~~:no:
回復 47# kevinwong4ever

我無brave 03 但有05 gaofighgar ,隻腳自然斷左.
所以你買時一定要合金腳(香港版)
記時變左情報區,唔怪得唔見到啦.仲見到樓主好忙,哈哈
記時變左情報區,唔怪得唔見到啦.仲見到樓主好忙,哈哈
johnnyoffice 發表於 24-8-2011 06:41 PM

係咁放毒哈哈 :34: 我都想入05,見個價幾靚:^
回復 68# kevinwong4ever

但聽聞 05 出左問題話 腰部 哦兩個排氣 掉轉左安裝 ,詳細就真係唔知.你先了解完再入吧.
大大中ga毒 轉播得好快WO .等我再出招先 :43:

我都係俾大大毒到,先至會買一隻零認識的東東·:43:
我都係俾大大毒到,先至會買一隻零認識的東東·
frankfung 發表於 24-8-2011 07:37 PM

唔識唔緊要,覺得靚又有能力嘅咪買囉,玩玩具最緊要自己鍾意同開心!! :DD
回復  kevinwong4ever

但聽聞 05 出左問題話 腰部 哦兩個排氣 掉轉左安裝 ,詳細就真係唔知.你先了 ...
johnnyoffice 發表於 24-8-2011 07:04 PM

好毒呀~~~~~~~~:no: 其實罪魁禍首都你大大你 :31:
回復 71# kevinwong4ever

冇錯.呢隻堅靚
請問可否也pm價錢同地點給我?

抽一抽水先... 都係CMS的獅人鳳... 雷神王 唉瘋相加手震
呢隻嘢... 我睇咗呢個POST後覺得好Q貴... 比樓主隻亞細亞限定... 就係樓主嗰隻抵買好多.... 又電鍍又合金還可以分體合體....
不知我呢隻的壽命還有多久... 幾時會自我分體(解體 分解).