Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: twgss4b14c

[個人收藏] 最近美玩小入:Marvel + Transformers + McFarlane Halo Reach (11樓加少少相)

樓主真有福, 能於美國入到又平又正的mu!
hkfelix1984 發表於 22-8-2011 12:08 AM

但每次經過我都無留意過佢地 :26:
:Q好多正野呀:Q:Q
回復 16# twgss4b14c

有心唔怕遲, 從今日開始!:71:
回復 17# 阿瞬軍曹
你都唔少噃 :58:
回復 18# hkfelix1984

跟住就永不翻生 :DD
回復 13# twgss4b14c

所以咪就是要多post點好物上來,等我地中吓毒,你咪就可以...........:58:
Mu買一送一,而且大部份是新款!真幸福!
Hk絕對沒有如此機會,唔炒已經偷笑了!
回復 22# gumng

he is our partner ........do you want some?.....hahaha.....:^
回復  gumng

he is our partner ........do you want some?.....hahaha.....
mkyfk 發表於 22-8-2011 11:33 AM

IS IT TURE?? Please help me to buy MU new wave!! And 6" Movie cap, thor & nick fury!!
回復 24# gumng

OK! OK!
and I got the art of ironman 1 this morning..
有cable和鐳射眼還有買一送一真好啊.....:80:

那些halo玩具現在比較少見呢...有時突然想買一隻支持一下都沒機會:shy:
唉買1送1.....
我地香港???買10都唔會送把槍仔比你