Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SD gundam action figure 預計會推出的作品

頭像被屏蔽
GP01Fb 出極都有…
日本玩家review, SDGO雖然冇左發光功能, 但用黑色螺絲靚仔D
http://www.geocities.jp/lifezoids/SDAF/SDAF-26/SDAF-26.htm
Super Gundam拖到今日都未見街, 但2月新SDGO公佈左了

FULL ARMOR ZZ 定價2魚有找
多得redfish大提供資料,呢個系列較冷門無乜人提,得我呢d窮人玩。
日本玩家REVIEW
http://www.geocities.jp/lifezoids/SDAF/SDAF-27/SDAF-27.htm

NORN版主体最大分別, 頸位金色件是用膠水固定左, 冇左黑色件

之前的版本, 金色件可拆

唔明,又出女妖咩?
乳豬仔 發表於 25-1-2015 02:19 AM
唔明,又出女妖咩?

只是轉載日本玩家的REVIEW, 不過女妖NORN的確又再販了.

之前公佈的新版STRIKE 9成冇左件事, 希望SUPER GUNDAM真的出得到貨, 過埋今星期就DELAY超過一個月了.
redfish 發表於 25-1-2015 12:58 PM
只是轉載日本玩家的REVIEW, 不過女妖NORN的確又再販了.

之前公佈的新版STRIKE 9成冇左件事, 希望SUP ...

super gundam不是黎緊香港C3先賣??
神王 發表於 26-1-2015 02:25 PM

好大機會.
FULL ARMOR ZZ 預定2月出, C3都可能會有.
ZZ 我覺得把玩個陣應該會成日掉件…爭扎緊
redfish 發表於 26-1-2015 03:51 PM
好大機會.
FULL ARMOR ZZ 預定2月出, C3都可能會有.

那應該是FA-010S吧??
神王 發表於 26-1-2015 10:31 PM
那應該是FA-010S吧??

現在市面隻冇甲ZZ, 其實是Enhanced版, 背包是4噴射口.
order form的圖顯示Full Armor ZZ可以砌返做冇甲ZZ.
所以冇甲ZZ是不需要買的, 除非你想要兩架核戰機

終於來了, 睇相就應該齊晒單件有的武器, 可以唔駛買單件白MK-II(PIC FROM FL FACEBOOK)
神王 發表於 26-1-2015 02:25 PM

原來SUPER GUNDAM真的C3優先賣, 所以現在係連TOYC都冇得賣, 可以安心等C3完結先再搵.

FL今次有得賣先, 仲咁平, 威晒.