Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 是但影 ~~~~ Tamashii Festival 2011 (少量機械人圖片)

但係我唔係好覺有人帶住兩個細路女入場
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:46 PM

排我前面連工人都一齊去~~~~:34: 其實好多爸爸同d少朋友~~~~仲見好多老人家 :35:
想影隻大王者~~~~俾人ban左
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:50 PM

我都係,旁邊果位職員哥哥仔即時出手阻止
排我前面連工人都一齊去~~~~ 其實好多爸爸同d少朋友~~~~仲見好多老人家
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:52 PM
我前面都有個爸爸抱住個bb入去:71:
我前面都有個爸爸抱住個bb入去
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:57 PM

自少教育嘛~~~~~~~:34:
我要王者J:53:............
我都係,旁邊果位職員哥哥仔即時出手阻止
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:55 PM

不過隻色版睇~~~~隻大王者係唔錯 :71:

我填問卷~~~~希望佢俾香港人投票出邊隻~~~~我寫埋希望佢出光速電神,機甲艦隊同og機械人~~~~:34:
自少教育嘛~~~~~~~
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 01:02 PM

咁你有冇教你d女玩機械人?:34:
不過隻色版睇~~~~隻大王者係唔錯

我填問卷~~~~希望佢俾香港人投票出邊隻~~~~我寫埋希望佢出光速 ...
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 01:04 PM
大王者暫時都係木雕,都係睇定d先
咁你有冇教你d女玩機械人?
SHOCKER 發表於 15-8-2011 01:06 PM

佢地唔太鍾意~~~~~如果男仔會好d~~~而家只識高達同黃金俠,大武士 :26:
佢地唔太鍾意~~~~~如果男仔會好d~~~而家只識高達同黃金俠,大武士
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 01:08 PM

咁仲好啦,唔會同你爭野玩
大王者暫時都係木雕,都係睇定d先
SHOCKER 發表於 15-8-2011 01:07 PM

相信如果出到咁~~~~都冇問題~~~~我收貨 :$
咁仲好啦,唔會同你爭野玩
SHOCKER 發表於 15-8-2011 01:10 PM

瓜左靠佢地繼承我既機械魂 :79:
相信如果出到咁~~~~都冇問題~~~~我收貨
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 01:13 PM

我覺得真正貨辦出到唻未必會係咁既樣
星期日一拖三去左Tamashii Festival~~~~好彩去時人龍不多~~~~唔係一定俾大人叫走~~~~  今次d安排very g ...
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:32

隻ggg 我都係玩完後好想買, 好彩出到mk 唔見有如果唔係一定敗硬 :DD
Robot魂 FFN 系列 "蒼穹之戰神"~~~~~點解出左咁多部~~~~~  基本上除上層5子是已發售/今月發售~~~~其他都 ...
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:32

咁仲乜唔影隔離個美少女ar :53: :blame:

咁你有冇攪到個會場一地都係ar :p