Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fewture EX Repaint Black Getter

如果要係現時訂真係好唔放心.
都係去代理訂.
二樓有條巷,有搖搖同寵物果排舖...  有間門口貼哂EX合金既單張...

有版友告知呀姐查實係9/F伯伯個女,咁應該穩陣 :64:
煙士 2/F, 好似唔多貨喎....
virtualman 發表於 9-8-2011 11:01 PM

TB...:53:   
師兄點解咁講......佢唔係訂幾多做幾多?
raychan 發表於 9-8-2011 23:10

真係唔知, 佢就係咁講, 不過你可以當我無講過都得. :(
咁就算囉, 事關我覺得EX絕對唔值咁多錢.
bad-aries 發表於 9-8-2011 12:53 AM

我都覺得EX絕對唔值咁多錢...
但係...:sad:     
我今日 下午 去左 焦人:71: 到訂左 要比 1000元訂金
真係唔知, 佢就係咁講, 不過你可以當我無講過都得.
virtualman 發表於 10-8-2011 12:25 AM

佢條TB昆你...:blame:

二樓有條巷,有搖搖同寵物果排舖...  有間門口貼哂EX合金既單張...

有版友告知呀姐查實係9/F伯伯個女,咁 ...
呂品器 發表於 9-8-2011 11:32 PM

你訂左未?:handshake:   

有版友告知呀姐查實係9/F伯伯個女,咁 ...
呂品器 發表於 9-8-2011 23:32

好似係阿伯個阿妹....:(
好似係阿伯個阿妹....
virtualman 發表於 10-8-2011 12:41 AM

又女又妹...邊個先真:(
其實真相可能係老婆/2奶...:DD   
IN's is so close to 9/F.... So, why don't just walk 5 minutes and order at 9/F :?   Really don't understand....

Except.... she is very hot indeed.  :x
IN's is so close to 9/F.... So, why don't just walk 5 minutes and order at 9/F    Really don't und ...
RRAAYY 發表於 10-8-2011 12:59 AM

因為我住得好近In's :(
回復 147# 呂品器

呀?果亞姊真係亞伯果女?咁我都去亞姊到訂啦!因為果頭無咁多人!同之前我D EX都係亞姊到買返!個亞姊都幾好人上次攞貨時佢話EX關節比較緊怕我大力會玩斷,所以佢幫我手扭鬆左先比我!:71:讚呀!

經過EX真三一事件﹐睇怕大部份人會去伯伯度訂EX合金﹐一部份會去超仁度訂。其他細鋪?NO WAY~

P.S.我星期一去9/F問個時﹐已經見有人話幫朋友訂﹐一訂訂幾隻﹐唔通四海之內皆兄弟也??EX REPAINT多數炒唔起~
經過EX真三一事件﹐睇怕大部份人會去伯伯度訂EX合金﹐一部份會去超仁度訂。其他細鋪?NO WAY~
goodies 發表於 10-8-2011 10:33 AM

自食其果...........:52: