Toysdaily 玩具日報

查看: 14927|回復: 22

[個人收藏] 星矢彈珠機Pachinko發佈會大全套(多相)

今次upload既並非甚麼玩具, 不知可否post上TD, 不過即管同大家分享一下, 希望大家不要介意。
為配合聖鬥士星矢TV播放25周年紀念, 日本彈珠機製造商SANYO隆重推出了全新星矢彈珠機, 更加入了全新繪畫既十二宮激鬥動畫, 再加上特別CG畫面, 華麗非常, 一邊玩彈珠, 一邊可欣賞及重溫感動既十二宮連場激鬥, 真係賞心悅目。早前就舉行了發佈會, 小弟最近入手了發佈會中既各式各樣紀念品, 同大家分享一下, 去相。

首先看看裝著這豪華大全套既大紙袋

介紹是次彈珠機既特大Folder

打開folder, 內藏多張pamphlet, 特大介紹書, official guidebook, 素材集, 彈珠機式樣紙板, 遊戲概要, 紙扇等等

先來睇睇本超豪華既特大介紹書, 入面d相靚到暈

這頁可以打開成四大拉頁

四連拉頁

四連拉頁左邊

四連拉頁右邊

小弟特別打橫影左黃金聖鬥士比大家睇睇

繼續內頁

Official guidebook, 介紹了五大主角, 十二宮激鬥篇同十二位黃金聖鬥士

Official guidebook部分內頁

有卡妙教授冰河絕對零度既動畫畫面, 感動中!!! (25年前版本係水晶聖鬥士:47: )

遊戲概覽

供fans裝著小冊子既紙袋

印有彈珠機樣辦既紙板, 有青銅同黃金兩個機種

素材集, 供店舖宣傳用

非常大盒呀, 外盒就咁display都殺哂

咁究竟咁大盒係咩黎??

原來係印有主角星矢既特大毛巾, 正!!!

紙扇

Promotion DVD, 內有一段trailor, 精緝了多幕十二宮激鬥動畫, 非常熱血!!!

最後仲有另一隻DVD, 內含七分鐘熱血十二宮激鬥場面+彈珠機簡介!!!

各位星矢迷, 快d入手啦!!!
多謝觀賞!!!
頭像被屏蔽
我都喺日本yahoo bid緊
真係好吸引呀.幾錢呀,邊度有我買?
woooo, where did you find or buy that??

日本丫烏, 成套連運費用左1.2金牛倒~~~, 不過我覺得值, 因為真係好大本, 印刷靚到暈, 每睇一次就開心一次:43:
而且仲有DVD, 紙扇, 大毛巾, 千零蚊就有咁多野!!!
成套嘢幾錢? 好玩嗎??????
通天教老天尊 發表於 2-8-2011 11:10 PM

冇得玩呀, 要日本先有得玩~~~
我都喺日本yahoo bid緊
聖鬥士JACK 發表於 2-8-2011 11:26 PM

Jack兄, 到手時包你開心死, 因為真係好靚!!!
而且我又特別鍾意d印刷品!!!大大張又清, 成本場刊咁!!!
Really really cool!
係呀 ! 真係好感動 !! 好彩都入到手 :71:
過左每月限額,死左圖添,唔好意思,另外trevor兄,大個本如果你有多可聯絡我,如價錢ok想要多本作display櫃背景襯托
死圖>>>>>>>>>>>
i wanna see
死圖.......:70:
過左每月限額,死左圖添,唔好意思,另外trevor兄,大個本如果你有多可聯絡我,如價錢ok想要多本作display櫃 ...
金牛座菲利 發表於 3-8-2011 13:48

ok 到時找你啊 :D
冇死圖啦!!! yeah