Toysdaily 玩具日報

查看: 22696|回復: 22

[版務] 香港動漫炒賣hottoys 實錄

賓賓在等細雞頭中 (賓賓對任何即場想收購o既買家一慨不理, 只忠於某一個雞頭犀利!)

排隊黨既人大多係阿伯, 阿毛, 後生仔, 全部個樣都唔似用/玩家…究竟有幾多個真係買番去收藏既呢?! (阿伯對任何即場想收購o既買家一慨不理, 只忠於某一個雞頭犀利! x 2)

初初開始都係一個小山丘仔 (山丘裡唔覺有batman, 好多係鐵血&grey4仔)
估計應該係一早比炒家掃晒

經過排隊黨阿伯, 阿毛, 後生仔, 既努力之下…

經過阿伯, 阿毛, 後生仔, 既努力之下…已經山咁高… 仲要係第二轉…(山丘裡唔覺有batman, 好多係鐵血&grey4仔)

[IMG[/IMG]

唔知發生D咩事…排隊黨同細雞頭有小小爭論, 之後見到細雞頭出緊糧

[IMG[/IMG]

賓賓排隊黨, 佢地既雞頭好似係南亞裔男人

[IMG[/IMG]

賓賓排隊黨原來先係人強馬壯

[IMG[/IMG]

場外其中一個集貨地

總結 : hottoys fans 冇野好講, 好無奈…完
PS : 係o米炒家驚比人o係唱衰所以洗人hark死左個玩具日報網?! 成很日都上唔到?!
PS : 無線影住個炒家問: 你買咁多ht? 炒家答 : 自用...

[IMG[/IMG]

送既唔洗客氣
頭像被屏蔽
可能我見果座ht山又係第二座山了,因為果座全部都係ht膠袋(vip山?)
高手高手:45:
我訂左p1鐵血就足夠:61:
鬼唔望佢個倉火燭, d貨俾老鼠咬~~~ :34:
抵制佢la~ :*

咁鐘意自用~~~拎返屋企慢慢放:*

再一次祝佢地入咩sad咩~放咩都俾人放飛機:74:
多謝Ching 報料. 希望比HT 見到咁多炒家搶哂D貨, 下次再有限量版就改玩法啦. 同埋出多D 2.0 ver.
諗住六日先去睇下野,不過見到咁都覺得幾無奈
好病,玩ht攪到如此田地..........
唔知有無人下年請幾個南亞丟煙頭落堆貨到燒左佢HAHA
借圖一用,貼在HT FB....
2010-2011年嘅玩具 = 2010-2011 iphone 4 = 1990-1997年嘅樓花??:70:
睇相我認得幾個後生仔..
之前黃牛飛見過一次, 早排nike豹紋波鞋見過一次, 今次ht第3次....
佢地真係乜都撈.........:42:佩服
而家有Hot Toys 先叫潮呀!
蛇果產品iPhone,iPad ,都out 啦!
再見教主!
回復 3# zeroeo

師兄,又vip??
vip今日冇得拎架,唔好吓吓拖落水......