Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[活動展覽] 影片: 炒家技安係動漫hottoys前 高調承應請人排隊, 被數百人喝倒彩

以後有貨也不同他們買, 條dick***9588 係ins占開鋪, 専門訂日本魂限, 各位可以同其他鋪訂, 實行杯葛此 ...
cp12345 發表於 31-7-2011 02:29 AM

啊, 係呀....佢D bid成日1蚊起bid既, 有留意既師兄就會發現, 個bid完左之後, 件貨隔兩日就會再出現番......
唔之ht會唔會考慮下幫班炒家出figure, 1set3個限定版 .  (純粹搞笑)
1樓27同29號, 一於經過襯就串下呢條dick!

應該踢這班外籍人士出香港!!!
(非法工作, 更有外傭手抱嬰兒到場兼職???!!! WTF)

:45:
其實情況就同D人排IPAD2一樣咋喎,既然有市場就有人入啦
Ipad 2 is not the same, they are not 'limited'.

:36:
【澳門街】 vol.14 主題:香港動漫節 VS 澳門動漫節
主持:Crossbone、梁錦祥     
嘉賓:Mark

第一節:香港動漫節 / 排隊黨 / 談玩具炒風
http://www.ourradio.hk/download/ ... /macau20110805a.mp3
第二節:crossbone談港漫 / 澳門動漫節
http://www.ourradio.hk/download/ ... /macau20110805b.mp3
我支持炒家

人地都係搵食者

唔覺有問題

有頭腦咪可以搵多d錢囉
頭像被屏蔽
我覺得
"如果佢吔唔細胞分裂,正當排隊冇問題"
我支持炒家

人地都係搵食者

唔覺有問題

有頭腦咪可以搵多d錢囉
ZGMF-X10A 發表於 5-8-2011 06:09 PM

我支持炒家蝕大錢、支持無人幫襯炒家間鋪、支持無人幫襯炒家網号、支持炒家蝕到要跳樓~~
:)
頭像被屏蔽
大會唔係講話唔影響到人唔會干預.....但係打尖點睇都係影響緊人喎....
我支持炒家

人地都係搵食者

唔覺有問題

有頭腦咪可以搵多d錢囉
ZGMF-X10A 發表於 5-8-2011 06:09 PM

乜都炒?!
市民應用合理價錢買貨,炒家屯積貨物,高價賣出,我絕不認同!
Ipad 2 is not the same, they are not 'limited'.
Macross長谷有洋 發表於 1-8-2011 05:17 PM

:71:無錯完全正確 急要的就叫中間人係外國寄來貴都當係俾服務charge...  5急要 都可以等行貨la... 但係今次係limited...