Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.74~~~Shocker 的宿敵~~~新一號

未入新1號ar !!!!!!!!:63:
rider kick effect 好毒ar
隻新一号真係唔錯,比想像還要好:71: !
個盒超正啵:shiny:
多謝some大為佢介紹依家終於知道件武器既來歷~~
哩隻係好耐都未見過既佳作
timothy276217 發表於 24-7-2011 11:43 AM
THX timothy 兄支持~~~其實把修卡劍唔係標準配備~~~只係某幾集用過~~~:DD
大預言:
本體跟劍, 銀手同飛彈手, 其他一pack放魂shop, 並送太空穿梭機一隻做魂shop特典.
bigjohn2hk 發表於 24-7-2011 11:53 AM
bigjohn 預言~~~必中喎~~~:Q
唔該你啊some兄~~~
pein 發表於 24-7-2011 11:53 AM
唔使唔該~~~試啲安全GE方法無壞GE~~~:) 不過你要行番好運先無咁易入到 SAD 貨~~~:79:
十卜十卜~~
靚相+詳細講解~~
Lobo 發表於 24-7-2011 12:09 PM
THX Lobo 兄支持~~~我諗好快到你出帖啦~~~~:77:
thx for sharing, great report! :71:
好喜歡睇some大的 shf 帖子, 不論敍述, 玩評, 圖片, 玩具的甫士, 都是上上之作;  :36:
最重要是小弟已無買shf新品了 (小弟鑑於現shf價太狠了, 故只會入一些啱價舊物), 故看some大的post, 不失 (不錯) 為另一種 '擁有'  .......  ; some大, 支持你的好post ........ :77:
雖然1號ge地位等同高達ge rx-78一樣咁重要

但我真係唔係太想買佢
可能冇睇過ge關係吧

support some大靚相
我都有諗過入呢 架車俾佢~~聽日去入1號 入唔入車好呢:handshake:
十卜some大,
真係唔錯!:71:
支持some大..
因為冇點睇過昭和既rider:62:
唔使唔該~~~試啲安全GE方法無壞GE~~~ 不過你要行番好運先無咁易入到 SAD 貨~~~
THX Lobo 兄支 ...
Somebody_Ex 發表於 24-7-2011 05:26 PM

some兄,運氣呢家嘢真係好難講~~~:66:
some大既post緊係要支持...但昭和除左rx真係無個鍾意~
嗯,果然如我所料,呢只新一号同THE NEXT既旋风号果然好夹,不过架车 ...
太上王 發表於 24-7-2011 12:14 PM
其實我都係擺架車黎玩玩啫~~~應該係舊版旋風號先係皇道~~~~:DD
把劍係櫻島一號出場時用過~~~唔屬於正常配備~~~:78:
經典既一號...support
風雷電個parts真係好正呀
D@ZAce 發表於 24-7-2011 12:21 PM
而家出玩具趨向於出埋特效件~~~希望可以繼續落去~~~:35:
good review as always! supported!  :71:
好事 , 等佢出V3同怪金剛
歐比旺.肯諾比 發表於 24-7-2011 01:53 PM
原來比比兄都鍾意昭和拉打~~~~:handshake:
謝謝brother的介紹,看很真是很懷念,希望笨大可以由V1號開始出落去。
聶風 發表於 24-7-2011 02:04 PM
謝聶風兄支持~~~~:)順道希望佢QC可以繼續 keep 住咁上下~~~唔好學 OOO 系列咁~~~一啲得一啲唔得~~~~:(