Toysdaily 玩具日報

查看: 26416|回復: 23

[玩具報告] 幪面超人W Gaia Memory Complete Selection 2 - T2 set

等了好耐的T2set終於到手,今次外盒size同之前的Dopando Memory set 一樣大,但封面同封底圖就比上次正。

內盒就行貨d...

上次送插入口水印紙,今次就跟張七彩令貼,貼在USB上後有暗閃效果..(但吾係應該一早貼係上面咩點解要自己貼..)

今次最驚喜係竟然有埋Accel的加強器,但失望係USB無燈,亦只有一個制,只有長按制及短按制會出不同聲效(長按出必殺聲..

全盒T2set 最重要的2支。

但吾明點解都仲有幾支Dopando Memory set..吾係應該全set係统一咩!

雖然同預計一樣不是太多野玩..但對我當然都係愛藏之一,因套電影版我覺得係平成Rider電影版歷史中最好睇的..

more photos in My blog
http://hk.myblog.yahoo.com/takeshi-blade/index?l=f&id=6
好正啊 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
正 十卜
我想買但係好貴 -_-
原來已經有支 memory gaia memory......
之後又連埋蝦蟹蝎core medal 出多set 呃錢 :(
正啊:shiny:!!!!!!!!
你話如果有埋燈就仲好啦........:help:
望到D貼紙就知道一定會有牌煩...:die:
不得了, 真係大開眼界! 好羨慕啊!
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
包裝箱如果弄成跟劇中一樣會更有趣哦~~:73:
请问多少钱?是要预定才有的吗?
谢谢
reeve86 發表於 23-7-2011 10:16 AM

Please ask in the Market Forum... :(

Refer to the topic, u can henshin again and support!  Watch the OVA - Eternal yet?  :)
正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shiny:
樓主有儲銀仔嗎??
好想要個downloader啊...:D
頭像被屏蔽
好正啊 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
玩具 發表於 23-7-2011 12:54 AM

正 十卜
我想買但係好貴 -_-
kit0829 發表於 23-7-2011 12:55 AM

Thanks a lot!!:77:

原來已經有支 memory gaia memory......
之後又連埋蝦蟹蝎core medal 出多set 呃錢
八口八口 發表於 23-7-2011 03:23 AM

W應該無ooos d甘邪怪ge野ge~~:(
正啊!!!!!!!!
你話如果有埋燈就仲好啦........
望到D貼紙就知道一定會有牌煩...
ivan0012 發表於 23-7-2011 07:46 AM

yes..set野都吾平..真係不滿無燈..:67:失望

不得了, 真係大開眼界! 好羨慕啊!
toy4jeff 發表於 23-7-2011 09:03 AM

:77:

包裝箱如果弄成跟劇中一樣會更有趣哦~~
卑彌呼 發表於 23-7-2011 10:25 AM

我想佢整埋劇中ge case多d..:shy: