Toysdaily 玩具日報

查看: 12416|回復: 56

[玩具報告] GX-46 刃馬一體係日本賣緊9xxx yen之嘛, 點解要係HK捱炒價貴玩具??

其實好多玩具日本係有好多貨, 所謂cut單只係代理做得唔好, 唔重視個市場

大量貨

9980yen 咋

唔駛諗, 入多盒

希望有炒家睇到呢個post^^
睡橫是廢的, 大家都知
淨係識開倉同開倉之麻
頭像被屏蔽
其實日本既鴉烏都係8千幾9千yen左右, 我都想買番隻
唉,諗落真係蠢,O個時仲俾鴉烏條友嚇到話街貨肯定過200X.........即刻向佢訂左....:*

好多人都知日本經常有特價平野,GX-46 刃馬一體 9xxx yen唔係最平,在311前有日本網站出貨7xxx yen,但奈何我們不是身在日本,又冇叮噹隨意門=-=.....家陣yen都對9個幾,
錢總要比D人賺,冇得賺或者要白做(比你做老闆都唔制啦)D人唔入,到時得少數人入貨,價錢隨時仲貴,或者要自己麻煩上網郵寄添.......
我當年,一出即買1750,傻左?
其實我只係想帶出, 忍一忍手, 遲早都會有平貨, 除非限定or限量
頭像被屏蔽
運費貴嗎?
香港代理又唔入

咁希望大大幫呢度要呢款既大大一人買一盒,我想知大大一手拎到幾多,
寄箱返果d已經係運費,我試過搵代bid買shf,細細盒都成百蚊運費啦,
學上面某位大大講,搞咁多野,去頑仔買好過啦...
如果咁岩去日本就話姐,又要寄,咁大盒,運費一定唔少,又怕凹盒,基本上唔駛係果邊買

點解而家D人會問呢D咁樣問題?.?
答案好簡單
因為樓主你唔係日本人 唔係在日本生活的人. 你係拿香港身份證 洗港紙係香港生活的人囉

日本嗰邊賣幾多YEN都好LA  又唔係日本生活的人... 佢賣多少YEN又如何呢.
邊個又規定日本嗰邊個價賣多少... 日本國外個價又一定要賣多少啫...
家下D人唸野真係好特別...
頭像被屏蔽
if U a HK bro
Can tell me how much U go to Japan ??

9,980 yen is small price
@ june , I check if I go to Japan 7day/6 night need over $7xxx +  
how much is this toys become ?? :38:
我都係剛去完柬京回來!
冇去Big Camera 所以見唔到gx46,
所以冇買!以往Big Camera 主打賣電器,
唔知而家有玩具賣所以冇去,以前有Sakuraya,
但執左小左個尋寶地方!
其實日本玩具比以往貴左!小好多平野執!
遲d出report同大家分享吓!