Toysdaily 玩具日報

查看: 14534|回復: 25

[玩具報告] 兩日後新櫃終於送到黎...今日再作TF最後衝刺....JETWING OP VS 終極文

今朝12點幾去到hobbybase排第7個....:54:
幾驚買吾到....

公喜入到手頭好:handshake:
大把貨啦....黎緊又行版....U文網上都唔洗7舊.....遲D仲有機會出新版, 我唔信個模用一次就算...M2仲未受過教訓咩.......
Jet wing文幾錢!
回復 4# gumng

130x
回復  gumng

130x
martin960820 發表於 16-7-2011 08:37 PM

13?貴到無朋友!原本都想入,不過 .......
我情願模型文,最起碼個型似,超有型!
再唔係買番天火文,又可以變形合體,又平d, 底好多!
呢set 唔減到"發”魚留下or出電鍍版,一定唔會考慮!
Thx 4 sharing~!
Where are hobbybase?
今日兩點幾行過機地, 都仲有好多隻, 同埋真係貴到無朋友, 再加上, 隻OP其實同TF2 movie 果隻差唔多, 加左jet wing, 個價就飛到上天, 真係算吧啦, 又點會無貨呢? 

UOP個款係正, 但就係得過款, 念左好耐都係入唔落手. 點都好, 弓起樓主得到心頭好, 我就睇睇樓主既report 就算了...:78:

i

Congratulation! :)

After seeng the real stuff of Jet Wing... I will wait for a cheaper price... :56:
If TF movie's toy, no need to hurry......無貨? impossible...and will be cheaper later

btw, i really feel TF movie's toys are no good....most of the robot's head are ugly.....OP? huge but not match with movie.
Jet wing文幾錢!
gumng 發表於 16-7-2011 08:07 PM

折左之後9魚x...........扣埋回贈
13?貴到無朋友!原本都想入,不過 .......
我情願模型文,最起碼個型似,超有型!
再唔係買番天火文, ...
gumng 發表於 16-7-2011 08:57 PM

想問天火文邊度仲有得賣....
大把貨啦....黎緊又行版....U文網上都唔洗7舊.....遲D仲有機會出新版, 我唔信個模用一次就算...M2仲未受過教 ...
我很快 發表於 16-7-2011 07:59 PM

u文好彩我買7魚樓下....如果吾係都吾買....
回復 6# gumng

仲有得買天火文咩 我好想買返呀
回復  gumng

仲有得買天火文咩 我好想買返呀
martin960820 發表於 16-7-2011 10:05 PM

日版L雙刀文&日版L 天火,約八魚,想知嗎?