Toysdaily 玩具日報

查看: 11504|回復: 14

[機戰系] 超級機器人大戰OG G COMPATIBLE KAISER 雙界帝皇 合體凱薩(空間爆了 補好照片 請觀看)

僅僅素組

評測:
寶石處自製銀底貼紙
可使其更加顯眼光亮
寶石零件實在是太細小很容易遺失,頸子太短限制可動度
只要將這部分卡在上頭就能提高活動範圍
並補上與參式變異機及MG OO RAISER的身高比較圖(本盒未含此兩款機體)     

注料口處就請大家無視 我只是個人喜好而已 並不是這麼吹毛求疵
(不然會搞得自已很累XD)
"這組套件沒有附屬原本未合體凱薩的頭部,個人是以本套件替代"
*完成補拍証明XD*

.
基戰post不能不支持~~:71:
我隻雙界帝皇買左成個月都未砌完:66:
咦?呢隻素組都好ok喎:71:
I can feel your passion and support!  :)

I will look for SP for one day......... :shy:
買晒兩盒~ 勁~!  你是壽屋的貴客~

我果盒[G Compatible Kaiser](047) 還在"排期"中完全未動過...:(
整得好整潔!而且以壽屋機戰黎講都好大隻下喎~
我看不到。。。。。。。。Bandwidth Exceeded?????
Don't underestimate the flow in TD................ :(
圖死?
另外小弟都買左,想問自製銀底貼紙點搞既?
大大好心機吧
壽房模的部件數
不是人人可以消化
強~!!
的確,這一隻素組都很靚。大大有空也可以看看我的上色版本。

Compatible Kaizar
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 4452&highlight=

G Compatible Kaizar
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 8299&highlight=
個頭...你買多隻之前果個VER?
同隻mg 差唔多高,,,,:69:
不過素組真係幾掂, 想知d 關節易唔易鬆...我隻古鐵巨人砌完display 一陣已經鬆鬆地....
同隻mg 差唔多高,,,,
不過素組真係幾掂, 想知d 關節易唔易鬆...我隻古鐵巨人砌完display 一陣已經鬆鬆 ...
空月 發表於 20-7-2011 05:19 PM

......大比關節都幾鬆下......可能因為佢今次用番ball joint:unhappy:
個頭...你買多隻之前果個VER?
fami~yan 發表於 19-7-2011 01:58 AM

哦,是啊。我兩個version都有買。G的,我只要了它的金件,頭和飛機。