Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂Festival 2011 Bandai部份新產品

小心係魂限~~~~~~
黑色三連敗 發表於 18-7-2011 01:28 PM

無法....呢隻死跟.....( 我啋過你咩:angry:)
無法....呢隻死跟.....( 我啋過你咩)
WalkerMachine 發表於 18-7-2011 01:33 PM

我講事實咋~~~~~~~:he: 不過好有勇氣~~~~~~~:71:

話時話~~~頭版見5位大叔個部勇者機都幾型~~~~個pose~~~~可以都係魂限~~~~:69: 如果出埋original seven~~~~我諗要選擇性入~~~~:unhappy:
don' t happy so fast have color sample not 100% release,

e.g Crossbone gundam full cloth, F91 girl friend's ms....
原來仲有d正野冇影到!!!!!!!!!!!!!!!

錢包君淚目中
gerrard814 發表於 18-7-2011 01:56 AM

創聖:shiny:

對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。
don' t happy so fast have color sample not 100% release,

e.g Crossbone gundam full cloth, F91 gi ...
taken 發表於 18-7-2011 02:00 PM

you're right, brother taken, may depend on how many people going to buy the "dann of thursday" :oh:
呵呵....希望robot魂會出埋神盾高達啦..!!
我想知
不破十藏上面果隻係乜黎?
:35:MB Freedom..must buy!!

隻突擊高達現真身,同官圖差咁遠!!!!:50:
呢隻野,支矛係隻sieg既,個盾係lanceolot c.c.專用機既 = =
yinhei_wa 發表於 18-7-2011 12:45 PM

係佢比人打爆左先比C.C.用==
點解~~~!!??? 點解天之志雷馬唔出超合金魂~!!!????
點解~~~!!??? 創聖出了SR超合金, 即係有排都唔再版DX啦.......:79:

輝刃呀!!!!:shiny:
係佢比人打爆左先比C.C.用==
sohingyan 發表於 18-7-2011 09:01 PM

其實我有睇過套野,
我想指既係,
就算訂左隻吸血鬼......
如果唔買埋sieg同cc專用機
做唔到佢擺出黎既pose
如果令你誤會,唔好意思:64: