Toysdaily 玩具日報

樓主: ricky_lam522

[新品消息] 2011 新 Rider "Fourze" ....玩具始動 !!!!!!

當大家睇到第一集,佢可能用一招Rocker Kick,係大空用支火箭衝擊敵人,根住0的人就話重未見過咁有形既Rider。就等如當初Gundam OO,0的人依家咪係咁買佢既產品。
回復 64# Zankantou

hahaha, sarcasm has fail to reach you!
依件...係下一套主角!?...我連睇都唔會睇喇咁
係咪楊利偉變身…成個太空人咁…

圖都有埋~應該都係真ga啦~
我好奈冇爆粗了:53:
對唔住...
我真係接受唔到佢..:60:
比ooo更令人難以接受……:56:
(連主角的造型都係……)

咁都好……可以輕鬆一年了……
我寧願自己畫。。。。。
當大家睇到第一集,佢可能用一招Rocker Kick,係大空用支火箭衝擊敵人,根住0的人就話重未見過咁有形既Ride ...
村長 發表於 3-7-2011 01:47 PM

呢隻要諗諗先得啦~
如果SIC改到佢超型, 我都真係會買...
至於SHF, 我唔相信佢同套戲服有大分別~
圖都有埋~應該都係真ga啦~
pl_21 發表於 3-7-2011 05:27 PM

真係一副不可一世的奸角相!!! 如果出rider crossover movie, 故事應該係一出場就比rider 同盟以為佢係奸角~ 隻火箭人未解釋已經比其他rider打死左~:blame:
越多人憎佢反而引起話題...我覺得佢順眼左...好多好多:71::34:
初初ooo出個設計圖時,很多人都接受唔到,到劇集出街後,睇多幾集,那些人又照單全收,這情況真像「禁室培育 ...
三木白花子 發表於 2-7-2011 06:56 PM

慘在我到現在都接受唔到OOO, 一直期待下一套.......
點知更難頂,,,,:49:
老老實實香港李修賢套"中國超人"個樣比佢好睇好多