Toysdaily 玩具日報

樓主: Toysfunfunshow

[活動展覽] 7 月 2-3日 玩具迷珍藏Show @ 九龍灣展貿中心(免費入場)

行完又係零收穫, 唉
只係覺得隻暗黑一輝價OK, 三舊水
可惜唔係我杯茶 :78:

wing custom 隻break impact其實唔想買了
因之前隻g gundam買左砌完又收番了...........無位擺咁多野 =.="
都唔明點解呢個要叫"玩具迷珍藏Show " !??
跟本唔係一個SHOW, 仲以為有展覽,點知係散貨場一個
真係好大誤導
不如叫個"玩具迷珍藏特賣場"好d...
都唔明點解呢個要叫"玩具迷珍藏Show " !??
跟本唔係一個SHOW, 仲以為有展覽,點知係散貨場一個
真係好大 ...
CK1984 發表於 4-7-2011 01:09 AM

X2
雖然都值得去 , 但好認同
頭像被屏蔽
有無師兄见到有旧版MSV或者0079Z ZZ之类噶模型卖
元袓老牌懷舊玩具店[玩具資料室]臨危受命, 號召一衆新銳老餅玩具收藏家, 愛嗜者聚首一堂, 交流展銷各 ...
Toysfunfunshow 發表於 17-6-2011 09:35 PM

請問玩具迷珍藏Show 2012?
到底02-03Jul還是08Jul九龍灣展貿???

我預先08Jul請假喎..."

玩具迷珍藏Show 2012 ....7月8日@九龍灣展貿中心3/F 免費入場.....

承接去年6月第一屆 "玩具迷珍藏Show" 之踴躍反應, 玩具資料室於暑假前夕再次號召新舊玩具迷, 參加將於7月8日於九龍灣國際展貿中心(EMAX) 3/F 演講廳舉行之第二屆玩具迷珍藏Show,  免費入場, 門票全免!!!

一如往年, 多家日本知名懷舊玩具店亦將越洋參與, 其他本地玩具店及收藏家亦會參與展銷, 盡show珍品, 希望大家能以"荀"價購得心頭好

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-184132-1-1.html