Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 6月13日 機動戰士Gundam Age 發怖會: Gundam Age模型/玩具展品

個個都插樣衰。。。出咗咪又係要買

decade又係咁,W 同 ooo 又係咁 :78:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
放心看看吓大家就慣,慣左就會科水

好好OO咁,開頭咪又話個鑽唔靚,彈珠人,又乜又物

結果很多人咪又OO量產化咁入
OO個人就好喜歡
這個又不型,人設又不好.
限不小了
阿龍: 基恩!!!!!!!!!!!!!!!!

decade又係咁,W 同 ooo 又係咁
chubbyman 發表於 14-6-2011 09:25 AM

我唔會買喎,你自己買,,唔好代表埋我
我唔會買喎,你自己買,,唔好代表埋我
eric 發表於 14-6-2011 10:54 AM

x2
唔會接受Decade,電王﹐起馬w,000都似0的Rider。唔會接受真人版變形金剛。唔係新就好既。你估有個M字係屎忽好型呀?老麥都唔知有幾多啊。
鬧得最勁果D通常都第一個買 :P
HG出得OK喎!
玩具就兒童向D
NORMAL型態對手好有MKII影子,但我鍾意,因為近幾年D主角機都香雞手...
W,seed,oo,G 系列除左買一套或抽蛋硬食外都未買過其產品~

:43:
其實我覺得第一形態幾型:78:
天香三號呀! 救命呀!
How come????????????????:63::31::56:

decade又係咁,W 同 ooo 又係咁
chubbyman 發表於 14-6-2011 09:25 AM

睇AGE果三隻....以為係特攝周邊多過高達....
放心看看吓大家就慣,慣左就會科水

好好OO咁,開頭咪又話個鑽唔靚,彈珠人,又乜又物

結果很 ...
804zaku 發表於 14-6-2011 09:50 AM

strike freedom 既金肚臍當年一樣被恥笑, 見 MG 版改頭換面咪又照係排隊俾錢
00 就失敗啲,夠膽出 MG 同 fix 之類貴價野既,黎黎去去得主角同一隻卒仔
不過我冇份買 ... SEED 同 00 既主角最多係順眼左,歹角點執都肉酸,呢套 AGE 直情 bt 都慳返 :ar: