Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figma Robocop 鐵甲威龍 新官方彩圖

:66:真係好好笑呀!邊個師兄唔開心比佢睇下,一定開心返哂!anyway呢隻真係”杰”作呀!
回復 120# movie_arms

果然。。。呢個就係西方人同呀洲人諗法嘅分別?對唔住。。。又想笑了:66:
又一官圖無限好之傑作...
d色仲差過neca!
仲乜頭盔係藍圈? 分parts又唔fit...
有幸入左neca 同 麥記...
個嘴好LEGO呀.....
neo.L 發表於 2-11-2011 10:09 PM

呀, 我頭先一望到實物圖, 就覺得硬係好似係邊度見過咁, 俾你一提醒.....
無錯啦, 佢就係LEGO公仔樣呀!!!!!:66::66:
有型喎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
呀, 我頭先一望到實物圖, 就覺得硬係好似係邊度見過咁, 俾你一提醒.....
無錯啦, 佢就係LEGO公仔樣呀! ...
kyostanley 發表於 3-11-2011 04:17 PM

:56::56::56:
WA~~~~~~依隻肯定插到死下死下!!!:66:
第一眼睇左真係真心笑左出黎:34::34:

delay左咁耐原來就係為咗畫好條"線"...........

最唔明係figma老闆竟然可以接受到咁o既產品質數兼可以pass同出街..................老實講, 出到咁, 做臭晒lee 條line.....

lee隻咁o既野, 一魚五草樓下會考慮買黎做反面教材...

最後又望多次條"線".............真係忍唔住再.............笑多次:66::66::66:
做頭像一流  :66:
做頭像一流
toys991 發表於 4-11-2011 12:37 PM

你真係捕捉到佢至形果一臉呀..大大!!!

:66::66::66:
HA!HA!好彩無訂,

不過價平會買來搞下劇情:34:
官圖好正~~ 實物有8成已經好好~~~:71:
lokia 發表於 24-5-2011 11:36 AM

真係有 8 成似官圖.........個身
剩番果 2 成o吾似 = 全部集中哂係個頭度 :66:

.
你真係捕捉到佢至形果一臉呀..大大!!!
eric 發表於 4-11-2011 02:33 PM

我選左好耐架 , 另外有張正面都o吾錯 :76:

實物係咁即入手啦~~~
之前落左訂果d見到咁....真係唔上唔落.......食冇肉, 棄可惜

lee隻野搞成咁.....重要過二魚的話, 真係好難令人落手去買~