Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 香港玩具節返來了,你會唔會去?

唔駛入場費既都叫做算啦,要俾入場費既都仲係攪成咁既,
參展既做唔到生意,參觀既冇野買/睇,
主辦單位就又收參展既租,參觀既入場費,
我好讚成未去過既好應該去見識吓,
去過之後就會覺得旺角日日都係攪緊玩具節!!
頭像被屏蔽
但我覺得幾好啵,我次次都約埋個fd去,
一齊搵番d以前錯過左o既玩具,上次我地都買左唔少野,
如果只係 ...
dokho 發表於 10-6-2011 10:34 AM

我由第一屆開始有去,開頭一兩屆好好的,但事實上之後一次衰過一次:44:
頭像被屏蔽
我08年第1次去,到而家為止去過唔知3次定4次,
其實我唔知"玩具日"同"玩具展"有咩分別,
不過我真係次次 ...
dokho 發表於 10-6-2011 10:53

兩班唔同人攪的
玩具展就擺到明係散貨場
玩具日都好 d, 有野睇下
頭像被屏蔽
回復 81# 將莖牽

請問今次玩具日有乜野睇呀例如,
就算冇野買都起碼有野睇吸引人入場嘛!!
回復 80# dokho

個人覺得呢道既會員無咁大影響力..否則隻金毛一早冧左..其實有人唔睇好亦是正常..正如瑞記開倉呢道次次唱到死晒..瑞記一樣照開.到開倉日一樣大把人去.所以無咩所謂.如果可以比呢道d會員唱幾唱就收皮..咁呢d玩具節真係去唔去都罷..我個人認為
記得初初買番玩番玩具既時候..是98年...那時太古城好似每2個星期六就有一次玩具散貨主要賣d古董玩具..果時都無咩會買到..但係有得行吓睇吓...都已經好開心:67:
其實請問有乜source確認個玩具日取消了
頭像被屏蔽
如果只係 ...

「就算上次係唔好,今次都未開始d人又o係度唱…
有乜意義?點知今次係咪又好似大家講得咁差?
可能係小弟同大家買玩具o既心態唔同,但o係我角度睇,
一個咁正o既、期待已久o既玩具展就係因為d負能量而冇左,覺得好悲憤!」
何任生意都係咁, 呢個係口碑既重要
一間店, 厄你一次, 我諗你都唔會心諗: 就算上次佢厄我, 今次未必厄我而再去掛.....

千幾蚊租張木台, 反應唔好,焗住收檔啦
如果只係 ...

「就算上次係唔好,今次都未開始d人又o係度唱…
有乜意義?點知今次係咪又好似大家講得咁差?
可能係小弟同大家買玩具o既心態唔同,但o係我角度睇,
一個咁正o既、期待已久o既玩具展就係因為d負能量而冇左,覺得好悲憤!」
一間店, 厄你一次, 我諗你都唔會心諗: 就算上次佢厄我, 今次未必厄我而再去掛.....
一間店, 厄你一次, 我諗你都唔會心諗: 就算上次佢厄我, 今次未必厄我而再去掛..... movie_arms 發表於 10-6-2011 12:10 PM

好同意,所以我都好股勵未去過既不妨去睇吓,唔好聽人講,自己感受吓!!
未去過既唔會因為呢度唱衰而唔去,
去過既唔會因為呢度唱好而再去!!