Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

請問各大大第一日䦕訂是幾多號?謝謝
好似21/4..........:(
頭像被屏蔽
實物未到手就話點唔好點唔好有d唔公平, 但就算拎左實物大部份人都覺得出得靚,始終會有人話唔好,所以唔岩聽既當睇唔到就算, 無謂爭論
各師兄,小弟尋日言詞過激,響度講句唔好意思先....!!!!
講返隻Mark2,之前有傳一拖再拖o既原因,
係因為要修改隻銀色同對腳,
如果睇圖,顏色ok,但希望對腳都可以改番長D啦...!!!!
玩具要來玩買完自己開心就得,玩到咁辛苦,又要股票咁計算,又要100%  perfect買左會唔開心,就不如食餐豐富大餐,去下旅行好過啦
今日開始派貨,照計呢個鐘數應該有精華帖喇o咼...!!!!
溫馨提示:各心急拎貨o既師兄,HT門市今日兩點先開呀...!!!!
回復 546# metalsad

師兄你講得好o岩~玩玩具最緊要開心~

同埋咁多位brother~大家都係同好又難得相識於TD~~冇謂嘈啦~~忍一時風平浪靜~~~
回復 531# GTO

GTO大你都講得o岩~~其實真心分享既黎黎去去都係某幾個大大~~~
雖然小弟係微不足道既人物~~但真心呼籲各位師兄今晚一齊理性既討論隻mark 2~~見到唔o岩自己聽既言論請無視~~一齊開開心心玩玩具~~~唔好又引發新一輪既罵戰~~~

BTW我21/4單。。。但今朝趕住出門口冇帶係身~~~
回復 550# 膠樽

膠樽帥兄所言甚是,大家開心分享就是了。:)
回復  GTO

GTO大你都講得o岩~~其實真心分享既黎黎去去都係某幾個大大~~~
膠樽 發表於 30-1-2012 11:55 AM

冇法la 呢度d大哥插就又快又多,吾好話出相,就算回覆支持下都少:45:
回復 551# iplaytoys

:71:師兄你有冇訂????
回復 552# ckc882000

其實我之前都好怕出post~~因為好怕得罪人被圍剿~~
回復  ckc882000

其實我之前都好怕出post~~因為好怕得罪人被圍剿~~
膠樽 發表於 30-1-2012 12:24 PM

有道理吾怕!