Toysdaily 玩具日報

查看: 11348|回復: 17

[個人收藏] 白鳥神聖衣OCE+最終青銅OCE(更新圖床)

繼先前一口氣把天馬, 仙女, 鳳凰最終OCE後, 今天又入了白鳥座神聖衣的OCE~

基本上跟原色沒有分別(這個當然). 但是組裝後金黃的閃閃生輝的感覺還是很有愛的~

組裝的過程還是艱辛的. 尤其膝頭, 小腿的翼和膊頭的肩甲

面相的OCE眼神確實是被原裝的來得有神

上圖!

冰河宮應該短期內不會有新的成員吧!

追加OCE冰河

追加最終青銅OCE

:71:
就白鳥神聖衣而言,OCE確是比通常版"好像冇上色的"來得華麗...
nice collection :$
:71:
就白鳥神聖衣而言,OCE確是比通常版"好像冇上色的"來得華麗...
人仔貓 發表於 27-2-2011 09:34 PM

尤其對翼真係正到無朋友!
:shiny:好正
c兄原色隻神聖衣好靚,但弟2,3張相,睇落有d似恭喜發財,利是....可能個口微笑關係
c兄原色隻神聖衣好靚,但弟2,3張相,睇落有d似恭喜發財,利是....可能個口微笑關係
leo0519 發表於 28-2-2011 11:41 AM

哈哈~
砌哩個pose砌左我勁耐!
砌下d甲又跌下
今次為左唔好整花d甲我係擰住兩塊眼鏡布黎砌, 好8chi~~
師兄係有心機的,從你其它聖鬥士擺位就知,加油啊,呢d係心機,冇話乜野白痴的:)
photo cannot see now ?
can't see////???
can't see////???
Hyoga23 發表於 28-2-2011 11:44 PM

yes ah~ bandwidth exceeded

try to copy the address of the photo and open a new browser~
師兄係有心機的,從你其它聖鬥士擺位就知,加油啊,呢d係心機,冇話乜野白痴的
leo0519 發表於 28-2-2011 09:53 PM

:35:
白了神聖衣 OCE 真係比原色更傳神