Toysdaily 玩具日報

查看: 23025|回復: 41

[分享討論] 日本遊收獲

.
.
.
.
.
.
.
.
.
行左中野同秋葉原,基本上香港炒緊既野日本都係炒緊,射手座胸像,SHF Tatoba果D炒得仲癲 :53:
再加上yen實在高得太變態,所以今次主要目標都會係D舊同香港難入手既野 :)

最後行左好多間就入左下面果D
個價錢就叫做ok啦

MIA GP03 新品  怨念解除 :$

宇宙飛龍 中古品 但係新到你唔信 :51:

G3裝著電單車 中古品 又係好新淨 :67:

三盒係100yen店執返黎既palm action 抵個扭旦:78:

兩隻景品 新品 :73:

其實仲有好多好多野都想買,但係一諗到個yen價都係算喇........
:shiny:盒GP03師兄入左幾多錢? 我都搵左好耐~~
我都覺得響日本買中古野大部份都可以好安心買~~
有好多同新品係無分別~如果有損壞佢又會寫得好清楚響邊度~~
盒GP03師兄入左幾多錢? 我都搵左好耐~~
我都覺得響日本買中古野大部份都可以好安心買~~
有好多同新 ...
密斯威爾 發表於 18-2-2011 04:26 PM

check pm :65:
係呀 如果件貨有咩問題佢地會寫得好清楚
買左好多次中古野好彩都冇出過事 :78:
mame169 發表於 18-2-2011 04:24 PM
:71:
日本d玩具係匯率高企下真係一d都唔平:49:
頭像被屏蔽
G3電單車:die:
G3裝著電單車,入得好 :shiny:
Last year, I had purchased a second hand 輝火, but there was no difference with 1st hand! The pric ...
mame169 發表於 18-2-2011 05:00 PM

恭喜!
的確, 唔誠實、賣得幾平都嘥氣 ~~:42:
恭喜師兄收獲豐富 :71:
我近黎都考慮緊買MIA既GP03D, 麻煩PM一下價錢及地點 > . <
遲D去日本仲會唔會有貨呢...香港都有d地方賣緊$!^xx...但有分享說過03s既可動性有點兒差, 以及背後噴射器鬆脫嚴重等等...唔知道單買MIA 03s會唔會有呢個情況發生呢...
日本d玩具係匯率高企下真係一d都唔平
fatcheong 發表於 18-2-2011 04:37 PM

特別係figure類就更加覺得貴~~
宜家新出果d下下都要6千~7千日圓一隻~~
好多都真係買唔落手:49:
What's going on ? U seem purchased the "SAD" goods before! Take it easy la ........
Actually,  ...
mame169 發表於 18-2-2011 05:52 PM

nono, luckily :77:, I'm always careful too ~~:45:
日本d玩具係匯率高企下真係一d都唔平
fatcheong 發表於 18-2-2011 04:37 PM

所以今次係買得最小既一次 :55:

WELL DONE & CONGRATULATIONS!
春田花花 發表於 18-2-2011 04:38 PM
:65:

G3電單車
§倫兄§ 發表於 18-2-2011 04:43 PM
買裝著果部好過買咩咩限定

Macross長谷有洋 發表於 18-2-2011 04:44 PM

hitsu 發表於 18-2-2011 04:57 PM

Last year, I had purchased a second hand 輝火, but there was no difference with 1st hand! The pric ...
mame169 發表於 18-2-2011 05:00 PM
所以&#21946;日本買中古野真係好放心

G3裝著電單車,入得好
乳豬仔 發表於 18-2-2011 05:02 PM
thanks~ :71:

恭喜!
的確, 唔誠實、賣得幾平都&#22053;氣 ~~
cwpp 發表於 18-2-2011 05:09 PM
agree

恭喜師兄收獲豐富
我近黎都考慮緊買MIA既GP03D, 麻煩PM一下價錢及地點 > . <
遲D去日本仲會唔會有貨 ...
dueldoll 發表於 18-2-2011 05:11 PM
pls check pm
有冇貨真係唔知
我都係見到得一間有 仲係得一盒放出黎