Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 3月11-13日香港C3動玩博覽2011(show time table n 會場發售限定商品)

09年我都有去....坦白講很普通~但今年都會去~始終睇下有冇d 咩新發佈都好~!!
應該會去睇睇有咩好野。
同意你所講
仲要用英文打  但唔係跟英文文法...
睇死人
hins19 發表於 16-2-2011 10:03 PM
:DD:DD
TD is a forum for toy not work
so I 係唔跟英文文法 :DD:DD

if U want to 跟英文文法 , pls go to Teach Daily la !!
前年去過啦!全場用得最多錢就係入場券…
我想去玩具日多d呀!
dokho 發表於 16-2-2011 10:08 PM

玩具日 also very good ,
if have I will go to :he::he:
late time I used more money @ C3 :he:
2 times also with friends , so good
n have a nice gethering "tim" :shy:
會唔會將一d香港無既野拿過來賣先,2009年個時搞成點,有沒有大大可以講下~謝謝~
kkkiii0079 發表於 16-2-2011 10:38 PM
2009年個時 all things HK have ,
if U ready want to know more about 2009年 C3 ,
U can use "C3" to check old post @ TD :he:
stay here, waiting for the report from different brother:he:
09年我都有去....坦白講很普通~但今年都會去~始終睇下有冇d 咩新發佈都好~!!
neweasonlss 發表於 16-2-2011 11:22 PM
agree,係很普通
哈哈唔知有冇板野友美
Roy1122 發表於 14-2-2011 06:59 PM

近日主辦機構亦公佈了主舞台表演的第一輪日程表,約定你到來欣賞至愛偶像的現場表演﹗(更多表演嘉賓名單及日程,快將公佈﹗)

日期

表演節目

演出嘉賓

C3 AKB48才藝表演大賽 2011

*AKB48

SKE48 LIVE in Hong Kong 2011

*SKE48 team E

Fairy Tail by Daisy x Daisy on Stage

Daisy x Daisy

Milky Holmes on Stage in C3 Hong Kong 2011

Milky Holmes

日期待定

節目名稱待定

影山ヒロノブ遠藤正明きただにひろし栗林みな実橋本みゆき (排名不分先後)

※注意: 最終表演嘉賓有可能更改。
stay here, waiting for the report from different brother
elvischoi 發表於 17-2-2011 12:22 PM
:71:
我係新入坑一年也不夠的新仔,請問 C3 其實有乜野吸引之處同埋會有乜野賣架?
:36:係灣仔可以去睇下
冇問題,來HK會有好多人開心
有少少驚訝姐...
F.S.飛煞 發表於 14-2-2011 05:49 PM

上次都有來C3 ar~:ar:
上次都有來C3 ar~
怪物et 發表於 18-2-2011 05:30 PM

呢個係我第一次接觸既野
上次發生過咩事真係唔清楚:(
講起2009年既C3, 我仲好怨念當年行多一ROUND轉頭賣哂$#)既MIA B3老虎 同 玩攤位遊戲猜包剪揼最後一回輸左而得唔到既 D.C. 胸像... :79:
上次冇去,今次會展就睇下啦!